- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Kaan transferi 31 temmuza biter diyorlardı bitti işte bizim duyumcular bu kadarını tutturuyor
Ben bir kac tane gazeteci dışında bir halt bilen kimse olduğuna inanmıyorum. Eskiden cidden duyum olayi vardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan transferi 31 temmuza biter diyorlardı bitti işte bizim duyumcular bu kadarını tutturuyor
yok pazar gecesiKaan transferi 31 temmuza biter diyorlardı bitti işte bizim duyumcular bu kadarını tutturuyor
musap bitirdin bizi be renktaşyok pazar gecesi

a.s hayirli bayramlar profil fotonda ceza için tesvik etmis olabilir.1 haftalık cezam bugün bitmiş herkese selamın aleyküm iyi bayramlar
Değiştirecem onu ya çok bile kaldıa.s hayirli bayramlar profil fotonda ceza için tesvik etmis olabilir.
sabah yerel basinda haber cikti. Kenanin bugün bitti, 3 kisinin (kaan + 2) pazar gecesi. Aksam da italya haberleri hortaldi italya türkiye almanya medyasinda.musap bitirdin bizi be renktaş
sabah yerel basinda haber cikti. Kenanin bugün bitti, 3 kisinin (kaan + 2) pazar gecesi. Aksam da italya haberleri hortaldi italya türkiye almanya medyasinda.
Doch neben den insgesamt 17 Verträgen, die zum 30. Juni ausgelaufen waren (Routinier Adam Bodzek hat bekanntlich seinen an diesem Termin endenden Kontrakt verlängert) drohen weitere Abgänge.kenan bitti haberini hiç görmedim ama ben
Doch neben den insgesamt 17 Verträgen, die zum 30. Juni ausgelaufen waren (Routinier Adam Bodzek hat bekanntlich seinen an diesem Termin endenden Kontrakt verlängert) drohen weitere Abgänge.
Mit Kaan Ayhan (25), Andre Hoffmann (27) und Matthias Zimmermann (28) besitzen gleich drei Profis noch laufende Ausstiegsklauseln. Bei Kenan Karaman (26), der ebenfalls für eine fixe Summe hätte gehen können, ist die Option bereits verstrichen. Die von Ayhan läuft Ende der Woche aus.
düsseldorf/köln yerel gazete