Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın yeni 8 Numarası Bellegarde!

Haberler çoğalıyor ... Menajer İstanbul'a geliyor

1,70 çevik ve hızlı modern nur gibi bir 8 Numaramız oluyor - Hayırlı Olsun Ekli dosyayı görüntüle 87517

Transfer Istihbarat Şefi
Adamı tanımıyorum fakat youtubedan 3 dakika izlediğim bu oyuncu 8 numara oynayabilecek bir oyuncu değil. Mensah bundan iyidir.

Çıkan haberlere bakarsak Mensah-Bellegarde orta sahası mı kurulmak istiyoruz ? diye düşünüyorum da Kaan'ın 2 mil.€ çıkış bedelini ödeyemeyen takımımız nerden ne bulacak da Mensah&Bellegarde ikilisini alacak ki ?
Bunlar bizi oyalama taktikleri :) ikisinin bonservisi nereden baksan 10 m euro ve bizim kasada 500k bile yok :)))

2 milyon euroyu çıkarıp şaak diye masaya vuramıyorsak gerçi doğru lan euro olmus 8.20 bu devirde bonservisle futbolcu alınmaz

Hocam gibi topa falso veren yok mu kaliteli 1 dransfer be ?Ekli dosyayı görüntüle 87491

Dransfer görüşmelerinde topçular gelmiyorum deyince ben.

1594827103345.webp

Bellegarde'ye hiç kanım ısınmadı, bal yapamayan arı gibi. İyi dripling atıyor ama sonunu getiremiyor Ndiaye bundan daha iyi gibi. Gelirse çok söveriz.

2761738_414x414.webp

Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den küme düşen Bournemouth'un Kolombiyalı ön liberosu Jefferson Lerma için harekete geçti. Cimbom, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için İngiliz ekibine 1,5 milyon Euro teklif etti, Bournemouth'un talebi ise 2,5 milyon Euro.Galatasaray'ın bu transferde aceleci olmayacağı, Bournemouth'un kirala bedeli talebinde indirim yapmasını bekleyeceği öne sürüldü.

Kolombiyalı yıldızın menajeri de "Lerma'ya teklifler var, oyuncu Championship'de oynamak istemiyor" açıklamasıyla transfere yeşil ışık yaktı.

Transfer Istihbarat Şefi

Galatasaray'ın Yeni Orta Saha Tandemi

Jefferson Lema • Jean-Ricner Bellegarde

20200803_134859-COLLAGE.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt