Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi sonunda 5 dakikalık bi nöbet yeterli transferlerimiz için.

david brooks tüm seneyi (son 6-7 haftaya kadar) sakatlığı yüzünden kaçırdığı halde bu lavuk forma bulamamıs mı
Çoğu maç kadroya bile alınmadı. EPL'de heralde Traore'den önce en hızlı adam buydu ama gole katkısı yok gibiydi. Sonra da kesildi iyice. Ama işte kafa yok

Vedat Muriqi’i transfer etmek isteyen Lazio, Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdürüyor.
Masadaki son teklif: 18M€

Yok o 180 Mio €‘dur.

İsime ulaştım beyler, Ardil Yalçınkaya. Fotograf geçen sene altyapı için denemeye geldiğinde çekilmiş. Beğenilmeyip gönderilmiş.
Kendisi de anlam verememiş galiba. :asd:

1596494400237.webp

Kloop bunu yaklaşık 15 milyona yollarken yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi de koydurmuştu. O bile ümitliydi yani ama patladı
bu 20lere falan gitmişti diye hatırlıyorum o dönem şaşırmıştım ben o sezon forma bulan süratli iyi fizikli bi gencti niye saldılar hem de bournemoutha diye ama demek ki malmış :)

Yok mu şöyle boşta 1000+ takipçili bir Twitter hesabımız. Oradan sahte duyumlar paylaşırdık karşı taraf için. antu da okurduk muhabbetleri. :ubulut:

Fransa'da son yillarda cok iyi stoperler cikiyor

Upamecano
Issa Diop
Ibrahima Konate
Lenglet
Todibo
Saliba
Boubacar Kamara
Tanguy Kouassi
Wesley Fofana
Zagadou
Axel Disasi
Badiashile
Malang Sarr
Jules Kounde

Fransa ligi yetenek kayniyor, 2. ligden bile ne oyuncular cikti, bu pazara artik girmemiz lazim.

Avrupadan Transfer Dedikodulari

Kristoffer Ajer--- Milan

Milot Rashica-----Leipzig

Badiashile-----Leverkusen

Disasi(adi devre arasinda bizimle anildi)----Monaco

Cuisance---Marsilya

Melvin Bard--- Bayern

Coutinho---- Arsenal
Willian---- Arsenal

Odsonne Edouard---Leicester

İsmaila Sarr--Palace

Zambo Anguissa---Villarreal

Aissa Mandi---Lpool

Matip---Psg

Jonathan David----Lille

Regulion----Chelsea

Vlahovic--- Milan

İyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt