- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Onu biz de biliyoruz zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin acmadigin nobete nobet demem benTransfer dönemi sonunda 5 dakikalık bi nöbet yeterli transferlerimiz için.
Çoğu maç kadroya bile alınmadı. EPL'de heralde Traore'den önce en hızlı adam buydu ama gole katkısı yok gibiydi. Sonra da kesildi iyice. Ama işte kafa yokdavid brooks tüm seneyi (son 6-7 haftaya kadar) sakatlığı yüzünden kaçırdığı halde bu lavuk forma bulamamıs mı
o zaman NAKOULMA > IBEÇoğu maç kadroya bile alınmadı. EPL'de heralde Traore'den önce en hızlı adam buydu ama gole katkısı yok gibiydi. Sonra da kesildi iyice. Ama işte kafa yok
o zaman NAKOULMA > IBE
Kendisi de anlam verememiş galiba.İsime ulaştım beyler, Ardil Yalçınkaya. Fotograf geçen sene altyapı için denemeye geldiğinde çekilmiş. Beğenilmeyip gönderilmiş.

bu 20lere falan gitmişti diye hatırlıyorum o dönem şaşırmıştım ben o sezon forma bulan süratli iyi fizikli bi gencti niye saldılar hem de bournemoutha diye ama demek ki malmışKloop bunu yaklaşık 15 milyona yollarken yanlış bilmiyorsam geri alma maddesi de koydurmuştu. O bile ümitliydi yani ama patladı

Yeni çöpler yarın açıklanır merak etme reisluşamba muşamba ne varsa alın gelin
transfersizlikten çıldırdık
domfun tecavuzcu damgali hesabini kullanabiliriz sankiYok mu şöyle boşta 1000+ takipçili bir Twitter hesabımız. Oradan sahte duyumlar paylaşırdık karşı taraf için. antu da okurduk muhabbetleri.![]()
Bu sezon iyi gidiyorlar. Maicon bonservisini neredeyse nokta atışı bildirdiler ki taraftarın bayıldığı Ali Naci bile 3 milyon demişti.Bu Trt hergun 25 adam transfer ediyor bize.İnanmiyorum hic
Arkadan Mahsun'un Yıkılmadım Ayaktayım müziği çaldı..