Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

albayrak ve terim arasinda hic birsey yok kendi kendinizi sorun cikarmayin,

Fatih Terim'e laf söyleyenler bence Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar ...

irmakkazuk.jpg

Gelmezse bir daha 32 dişini gösterebilceğini sanmıyorum gülerken.

Ben bilmem, eger kendinize göre teori üretmeyin diyorsaniz hoca cikip aciklasaydi kararini da bizde ona göre konussaydik.

Konuşmak zorunda değilsin, hocanın ağzından çıkan her kelimeyi yorumlamak zorunda da değilsin. Sabahtan beri olasılıklar üstüne, kendi uydurduğun varsayımlar üstüne hocaya sallıyorsun. Senin yaptığına eleştiri denmez, senin yaptığın ortalığı karıştırmak. Çünkü niyetin iyi olsa "eğer hoca istemiyorsa..." diye başlayan cümleler kurmazsın. Nasıl bir saçmalıktır bu ? O zaman bende. " Hakan fenerliyse..." diye uydursam tepkin ne olur acaba ?

Yüzlerce insan burda Sbeijder'in gelmesini beklerken, işi gücü bırakmış nöbet tutarken senin kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok. Hele ki varsayımlar üzerinden konuşup zaten gerilen sinirleri bozmayada hakkın yok.

Seni anlamış değilim. Yani aslında anlıyorumda ibretle izliyorum işte. Herkes burda Sneijder heyecanını, sevincini yaşarken senin bahsettiğin şeyler cidden ibretlik. Kusura bakmada avatarla olmuyor bazı seyler.

bu ne arkadaş ya konu birden saçma sapan yerlere geldi. 10-15 dakika önce transfer konuşulurken fatih terim'in isteyip istememesine geldi. ki yapılan herhangi bir açıklama da yok. moderatör arkadaşlar konuyu kilitlesin de millet bi durulsun. transfere geri dönelim

fatih terim sneijderi istemiyosa zan,çağlar,baltada gibi futbolcu demeye bin şahit isteyen futbolcularla oynasın

Ya arkadaş takım içi denge dediğiniz olay ne saçma bi olay ya. Bu mantıkla gidersek o zaman hiç bir kulübün gelişme, başarı kazanma, ilerleme ihtimali yok ki? Anca Porto gibi yıldız olma adaylarıyla bişeyler yaparsın, onu da sadece Porto yapıyor, Ajax yapıyor, Lyon bazen yapıyor. Sneijder ile Baros, Riera bi zahmet aynı parayı kazanmasın, buna itiraz edecek oyuncular varsa da onlar Galatasaray'ın iyiliğini istemiyor demektir. Sneijder lan bu?

Fatih Terim'e laf söyleyenler bence Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar ...

Galatasaray kulübünü kişilere endeksleyip bu kişilere gelen olumsuz bir yorumda savunma mekanizmasını harekete geçiren kişiler daha fazla sorgulamalıdır Galatasaraylılıklarını.. ;)

Yahu adam gelmiyor oynamak istemiyor adamın kafasına silah mı dayıcaz.Ugrasmadık mı kakayla sezon basında olmadı gucumuz yetmedı gelmedı adam.Başkan da hocaya kaka yı alamadık demedı mı Hala nıye kaka kaka dıye tutturyor hoca.Baskan sana cıkıp kakayı alamadık yerıne fransa 2 .liginden sunu alalım demıyor kı bırı sneijder biri diego ıkısıde first class oyuncu.Hala ınadım ınat nıye kaka.

Saha zaten hocanın ona lafımız mı var.Takımda kı oyuncuların tamamını hoca ıstedıgı ıcın almadımı baskan.

Kaka'yı geçtik Carlinhos ? Chadli ? bunları da hoca istedi neden üzerine düşmüyorlar ?

Abi bi gidin hepiniz paranoyak olmussunuz cıkın dısarı biraz temiz hava alın beyne oksijen gitsin :)

Transfer bitmeden hoca çıksa ne diyecek ben de onu çözemedim ya. Biraz sabredin gelir ya da gelmez, sonrasında yorumlar yapılır yeter ki bilmeden sallamayın.

Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.

Beyler Sneijder ilgili kötü haber mi var?

Bugüne kadar olumlu konuştuğun bir mevzu oldu mu hocam :asd:

Ya şimdi biryerden fırlar gibi konuşma

Şu nöbete bu transfer döneminde zaten ender yazıyorum.O da hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda

Şimdi usul usul takıl bana sataşma.Hele sırıtıp hiç sataşma

Galatasaray herhangi bir sorunlusu ben ne dediysem çıkacak diye atar tutar mı arkadaşlar biraz akıllı olun lütfen. Herkes şansını deniyor. Bugün gelecek yarın gelecek diyor.

Yolun sonuna geldin Fenerli,az kaldı...

LÜTFEN biri son 2 saatteki gelişmeleri anlatabilir mi? Ne oldu hoca toplantıda olumsuz mu konuştu?

hiçbir şey olmadı. birden patlayıverdi fatih terim istemiyor mevzusu. en son açıklama albayrak'ın açıklaması. onun üzerinden fatih hocanın istemediğini iddaa ediyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt