Erkan Eryürek
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
albayrak ve terim arasinda hic birsey yok kendi kendinizi sorun cikarmayin,
albayrak ve terim arasinda hic birsey yok kendi kendinizi sorun cikarmayin,
LÜTFEN biri son 2 saatteki gelişmeleri anlatabilir mi? Ne oldu hoca toplantıda olumsuz mu konuştu?
Ben bilmem, eger kendinize göre teori üretmeyin diyorsaniz hoca cikip aciklasaydi kararini da bizde ona göre konussaydik.
LÜTFEN biri son 2 saatteki gelişmeleri anlatabilir mi? Ne oldu hoca toplantıda olumsuz mu konuştu?
Filip Djuricic'te sona doğru diyor ********************* gazetesi. izleyen var mı? oyuncunun özelliklerini bilen?
Fatih Terim'e laf söyleyenler bence Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar ...
Yahu adam gelmiyor oynamak istemiyor adamın kafasına silah mı dayıcaz.Ugrasmadık mı kakayla sezon basında olmadı gucumuz yetmedı gelmedı adam.Başkan da hocaya kaka yı alamadık demedı mı Hala nıye kaka kaka dıye tutturyor hoca.Baskan sana cıkıp kakayı alamadık yerıne fransa 2 .liginden sunu alalım demıyor kı bırı sneijder biri diego ıkısıde first class oyuncu.Hala ınadım ınat nıye kaka.
Saha zaten hocanın ona lafımız mı var.Takımda kı oyuncuların tamamını hoca ıstedıgı ıcın almadımı baskan.
Transfer bitmeden hoca çıksa ne diyecek ben de onu çözemedim ya. Biraz sabredin gelir ya da gelmez, sonrasında yorumlar yapılır yeter ki bilmeden sallamayın.
Bugüne kadar olumlu konuştuğun bir mevzu oldu mu hocam![]()