Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan ne sneijder mış arkadaş, adam bi kararını veremedi gitti. lan cennet gibi yere geliyosun be oğlum, ne bu kadar düşünüyosun böyle, kral olacaksın burda

Ben o sneijder in geldiği cıktığı yere ...... Adam gelmeden hepimizi birbirimize düşürdü

o güne kadar millet burda birbirini boğacak :o

Beklemeyi bilmiyoruz ne yapalım. Niye bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi anlamış değilim. Hepimiz seviyoruz takımı da önüne gelen tweeti paylaşmalar. Olumlu olumsuz doğru olup olmayan haberlere göre yorum yapmalar. Rahat olup beklemek en iyisi.

Bunu dediği anda bonservis +3, yıllık ücret +2, menajer payı +2

Hocanın arzusunu belirtmesi, üstelik taraftara ekstra umut ve beklenti vermesi menajerlerin gözünden kaçmaz. 1 istiyorsa 3 çakar fırsattan istifade.

Sessizlik her zaman faydalıdır.

Özgür hiç transfer sorularına cevap vermesede olur. Galatasarayın Teknik direktörüsün sen. Çıkıp basın toplantısı yapmaman kulübü geçtim taraftara saygısızlıktır. Bir sorun var ve bir sorunun var olduğu gizlenmiyor. Açıkcası durumdan rahatsızım ben.

Beyler lütfen kendimize gelelim GELİYOR ADAM YA neyin derdindeyiz anlamıyorum ki. Wesley Sneijder geliyor nam-ı diğer Keskin Nişancı.

Basın toplantısı olmadı ağzı oland akonuşmaya başladı.Adam gelmeden pişman edecekler .

Yok çok sesizmiş.Ben daha bi transfer öncesi Fatih Terim'in konuştuğunu görmedim.Sadece Melo hakkında en başta almalıydık diye yönetime sitem etti.

Cambiasso-Gillet-Shaqiri

Ben hocayı çok severim ama bir problem olduğu da belli

Konumuz TRANSFER

Yeter artık Fatih hoca muhabbeti

Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.

Başkanın hocanın verdiği listede Sneijder var diyor, Albayrak hoca tabii ki istiyor diyor. Aklı olan adam da 30 milyonluk yatırımın istenmeyen bir transfere yapılmayacağını anlar. Hele ki Fatih Terim'i tanıyorsa düşünmez bile böyle bir şeyi.

Özgür hiç transfer sorularına cevap vermesede olur. Galatasarayın Teknik direktörüsün sen. Çıkıp basın toplantısı yapmaman kulübü geçtim taraftara saygısızlıktır. Bir sorun var ve bir sorunun var olduğu gizlenmiyor. Açıkcası durumdan rahatsızım ben.

Ben mevzuyu takip edemedim basın toplantısı yapmama olayı nedir? Niye yapacaktı ki?

Gittim geldim, yeni konu açılmış, sayfa 57 olmuş. Maşallah :D

Bunu dediği anda bonservis +3, yıllık ücret +2, menajer payı +2

Hocanın arzusunu belirtmesi, üstelik taraftara ekstra umut ve beklenti vermesi menajerlerin gözünden kaçmaz. 1 istiyorsa 3 çakar fırsattan istifade.

Sessizlik her zaman faydalıdır.

Gecen yil Shaqiri transferinde oldu bu, ama hala yoneticilerin, t.direktorun canli yayinda "Cok istiyoruz, cok ihtiyacimiz var." gibi seyler soylemeleri bekleniyor.

Hocam seninle veya hocayı eleştirenlerle alakalı değil bu mevzu üstünüze almayın. Hakan'ın bozuk üslubuyla ilgili bir sıkıntı var ortada.

O zaman sorun benim yazmamda oalbilir Refik. Benim tek istegim su transferin bitmesini. Biri öyle biri söyle diyor ve bunun üzerine hoca basin toplantisi yapmadi. Ondan bir an sinirlendim. Neyse bana özür dilemek kalir o zaman, cünkü ortaligi karistirmak da istemiyorum. Sadece durum nedir onu ögrenmek istiyorum.

Herkese hayırlı akşamlar..Fatih Terim'in Sneijder ı istemediği durumu yok. Suanda böle bir oyuncuya ihtiyac olduğuna herkez mutabık... Sadece tek sorun bu değil sol tarafa adam gerekli Riera saktatlansa kim oynayacak ?..acil olan kısm bu ve suan bütün çabalar Sneijder e yoğunlaşmış durumda. Sol bek sorunu çözülünce herkesin yüzü güler merak etmeyin bnim düşüncem bu ..

SNEJDER HEYCANININ İÇİNE EDEN

KESİN BİR ŞEY OLMADAN GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞI VAR TARZINDA HOCA İSTEMİYOR DİYENLERE.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

gereksiz yere insanların farklı düşünmesini sağlamak,insanları yönlendirmek hak yemekdir.

transferle ilgili açıklamayı yönetici yapar, yaptımı yaptı... daha ne?

senin bizde ne hakkin olcakki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt