Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam da buna yanlış diyemeyiz ki tercih diyebiliriz. Kaka'da Snejder'de çok parlak dönemlerini yaşamıyorlar ki Kaka Snejder'e göre daha efsane bir isim. Yani bir insanın Kaka gibi bir adamı seçmesi sallanılacak bişey değil. Benim elime de Kaka ile Snejder'i sunsalar Kakayı tercih ederdim bunun egoyla falan alakası yok ki. Aralarında da 2 yaş falan var, yaş farkı da yok. Yani diyeceğim mesele buradan bile adamın egosuna kadar gidiyor, sonu gelmiyor yani.

Sneijder formda bi Kaka'nın dişinin kavuğunun dibini dolduramaz aga o kadar diyorum. Kaka efsane adamdı tek başına Cl'yi aldırdı Milan'a ama ciddi tek başına. Fatih Terim'de Dünyanın en iyisi Kaka demişti 3 sene önce falan hatırlayan hatırlar:b5: Kaka'nın yanında lafı edilmez yani ama fazla gelmiş demek ki o.

muahhauhauhahau fener almasın diye almışmışızz snijderi :D:D:D :D:D

abc ye bak aklı sıra kafa yapıyor

alex parmadan kovuldu avrupada hangı takımda oynadı

oynadıgı kus takımı 6 da 0 cektı

gelmıs burda alexle sneıjderı karsılastırıyor

Alex avrupa maclarinda f7 deyken herzaman elestiri görmüsdür galiba. orda gol atamiyor etkili olamiyor diye. sneijder in alexe artisi bir kere cok daha hizli alexe göre. sut desen aynilar belki. sneijderi sen ajax da gibi önde tut bak ne yapior türkiye liginde. italia liginde ispanya liginde cift yönlü oynamak zorunda kaldi .öyle alex gibi önde bekleyip sif orda enerjisini harcamadi. ajaxda alex gibi daha cok ofansif oynuyordu sneijder ve baya bir perfomans patlamasi yapmisdiki zaten ondan sonra Transfer oldu madride

Sneijder İnter _Pescara maçı için tribündeymiş. Maçı izliyormuş.

Esesli Diego yerine basın parayı Serdar Taşçı'yı getirin. Bırakın Ş.Liginde oynamasın ne olacak. Dany-Semih oynar Schalke maçlarında sanki avrupada 8-10 yapacagız da... Buyuk ihtimal 2, en iyi ihtimal 4 maç yapacagız Ş.Liginde. Sırf 3.stoper olarak oynatabilmek için esesli Diego alınır mı?

Ucuz işe yarari Ş.liginde oynayabilecek başka stoperde bulunur, esesli Diego yavaş bir adam.

Bu arada sneijder Pescara maçını izliyor arkadaşlar.

Inter 0-0 Pescara: Verratti in the stands, Sneijder on the touchline watching his teammates.

Alex avrupa maclarinda f7 deyken herzaman elestiri görmüsdür galiba. orda gol atamiyor etkili olamiyor diye. sneijder in alexe artisi bir kere cok daha hizli alexe göre. sut desen aynilar belki. sneijderi sen ajax da gibi önde tut bak ne yapior türkiye liginde. italia liginde ispanya liginde cift yönlü oynamak zorunda kaldi .öyle alex gibi önde bekleyip sif orda enerjisini harcamadi. ajaxda alex gibi daha cok ofansif oynuyordu sneijder ve baya bir perfomans patlamasi yapmisdiki zaten ondan sonra Transfer oldu madride

kus beynı işte futbolu tsl den ıbaret sanıyor

beynını sevdıgımın kusları

Moratti; 'Sneijder belirsizliğinden sıkıldım. Ne zaman bitecek kendi kendime sormaya başladım. Anlaması lazım ya gidecek ya da kalacak.'

https://www.football-italia.net/29390/moratti-either-sneijder-goes-turkey

Millet karı kız peşinde, gezip eğleniyor, sınavlarına çalışıyor bizde sabaha kadar Sneijder'i bekliyoruz. Aşk budur.

engin verel çenenin bağını öpeyim emi senin. lafa bak hizaya gel:

-galatasaray sneijderi fenerbahçe almasın diye aldı :))) amk buna neticemle gülerim :))

Sneijder formda bi Kaka'nın dişinin kavuğunun dibini dolduramaz aga o kadar diyorum. Kaka efsane adamdı tek başına Cl'yi aldırdı Milan'a ama ciddi tek başına. Fatih Terim'de Dünyanın en iyisi Kaka demişti 3 sene önce falan hatırlayan hatırlar:b5: Kaka'nın yanında lafı edilmez yani ama fazla gelmiş demek ki o.

Aynen heis dediklerine ilave edecek bişey bulamıyorum. Bir insan Kaka'yı da tercih etmez ona da saygı duyarım ama tercih edene nasıl yanlış yapıyor der o da çok enteresan doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt