- 8 Mayıs 2009
- 18.920
- 6.392
- 2.493
Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder formda bi Kaka'nın dişinin kavuğunun dibini dolduramaz aga o kadar diyorum. Kaka efsane adamdı tek başına Cl'yi aldırdı Milan'a ama ciddi tek başına. Fatih Terim'de Dünyanın en iyisi Kaka demişti 3 sene önce falan hatırlayan hatırlar:b5: Kaka'nın yanında lafı edilmez yani ama fazla gelmiş demek ki o.
Tamam da buna yanlış diyemeyiz ki tercih diyebiliriz. Kaka'da Snejder'de çok parlak dönemlerini yaşamıyorlar ki Kaka Snejder'e göre daha efsane bir isim. Yani bir insanın Kaka gibi bir adamı seçmesi sallanılacak bişey değil. Benim elime de Kaka ile Snejder'i sunsalar Kakayı tercih ederdim bunun egoyla falan alakası yok ki. Aralarında da 2 yaş falan var, yaş farkı da yok. Yani diyeceğim mesele buradan bile adamın egosuna kadar gidiyor, sonu gelmiyor yani.
Sneijder formda bi Kaka'nın dişinin kavuğunun dibini dolduramaz aga o kadar diyorum. Kaka efsane adamdı tek başına Cl'yi aldırdı Milan'a ama ciddi tek başına. Fatih Terim'de Dünyanın en iyisi Kaka demişti 3 sene önce falan hatırlayan hatırlar:b5: Kaka'nın yanında lafı edilmez yani ama fazla gelmiş demek ki o.