Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoperde alinacak beyler..hemde yabanci

iy geceler

2012-2013 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Liginde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile istedikleri sayıda yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine, ancak sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 6 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşulu ile 8 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine,

2013-2014 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Liginde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 6 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine,

2014-2015 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Liginde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile en fazla 8 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 5 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine karar verildi

görüldüğü üzere, 2013-14 sezonunda sahada 6 yabancı olabiliyor, ne diye galeyana geliyorsunuz, yok yabancı sınırı düşüyor ahmeti mehmeti alalım diye, hele bi soluklanın.

Az önce Yolanthe kılığında Sniejderların Milano'da ki evine sızdım. Amacım Sniejderla konusup ne karar vereceğini öğrenmek ve İstanbul hakkında olumlu düşünceler iletmekti. Ancak daha konuşmaya yeni başlamıştım ki Sniejder niyeti bozdu hemen ordan kaçtım. Başka bir şekilde bilgi edinmeyi deneyeceğim.Görüşmek üzere.

Renkdaş Muslera'nın satılmasına kesinlikle karşıyım,Onur kalite olarak Muslera'nın çok altında bir kaleci şuanda.

Bu Hamit'te sağbek olmaz,sağ kenar olmaz(ilk yarı sonun toparladı ama genel olarak bekleneni veremedi),sağ iç olmaz deniyor,bu adamın mevkiisi neresi renkdaş :D

Alper alınsa bile şuanda ancak alternatif olur bizde.Melo'nun yaptığının yarısını zor yapar.(En basitinden ilk haftalardaki duran top problemi Melo takıma geri geldikten sonra kesildi)

Ben ikisinide beğenmeme rağmen Riera yada Dany yerine bir Türk oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum.

Zaten o formatin icinde dedim, Muslera gider Onur gelir diye... ki Musleranin satilmasini asla istemem!

Melo'nun kalitesinde yerli oyuncu bulma sansimiz imkansiz yanasan isim tek olarak Inler var o da degisik bir oyuncu.

Iste geriye kalan Riera-Amrabat-Elmander ve Danny bu 4 isimden 2tanesi mecburen ayrilmasi lazim eger Sneijder Carlinhos dusunuluyorsa?

Herkese S.a, bugün bilerek uzak kalmak istedim forumdan ama çok güzel haberler geliyor nazar değmesin... Abdurrahim abinin söylediğine göre Sneijderin transferine önem verildiği kadar bir stoper arayışı söz konusu ve Serdar Aziz ile görüşüldüğüne göre Türk bir stoper arıyolar. Yani şahsi düşüncem Serdar Taşçı-Ömer Toprak transferlerinden bitanesi benim için Sneijder transferi kadar hatta belki de daha fazlası öneme sahiptir...

Sol bek transferi ertelenip stoper transfer kararı alınmış olabilir. Bence şuan mantıklısı da bu. Cris gitti, urfalı sakatlığı devam ediyor, Dany Afrika Kupasına gitti. Geriye Semih kalıyor, ne kadar güvenebileceksek bir de Gökhan Zan düşünün yedekleri bile yok...

Az önce Yolanthe kılığında Sniejderların Milano'da ki evine sızdım. Amacım Sniejderla konusup ne karar vereceğini öğrenmek ve İstanbul hakkında olumlu düşünceler iletmekti. Ancak daha konuşmaya yeni başlamıştım ki Sniejder niyeti bozdu hemen ordan kaçtım. Başka bir şekilde bilgi edinmeyi deneyeceğim.Görüşmek üzere.

3 defa öpmedi mi 3 yıllık sözleşme için ?

Herkese S.a, bugün bilerek uzak kalmak istedim forumdan ama çok güzel haberler geliyor nazar değmesin... Abdurrahim abinin söylediğine göre Sneijderin transferine önem verildiği kadar bir stoper arayışı söz konusu ve Serdar Aziz ile görüşüldüğüne göre Türk bir stoper arıyolar. Yani şahsi düşüncem Serdar Taşçı-Ömer Toprak transferlerinden bitanesi benim için Sneijder transferi kadar hatta belki de daha fazlası öneme sahiptir...

Sol bek transferi ertelenip stoper transfer kararı alınmış olabilir. Bence şuan mantıklısı da bu. Cris gitti, urfalı sakatlığı devam ediyor, Dany Afrika Kupasına gitti. Geriye Semih kalıyor, ne kadar güvenebileceksek bir de Gökhan Zan düşünün yedekleri bile yok...

stoper transferi kesinlikle şart ama mümkünse 2 yerli olması en kötü almanya alt yapılı olursa başımız bir nebze agrımaz

Bu arada Muslera ile mukayese etmiyorum ama Onur'u neden beğenmiyosunuz arkadaşlar ya? Benim için en iyi Türk kaleci kendisi...

Dany gitmiyor ama ona rağmen stoper iyi olur tabi.

aynen

ben Danyi unutmusum ..iyilerden bir tek Semih kaliyor

keske Ömer gelse

Sen aynısını dünde yazmıştın ve 2-3 kişi sana alıntı yapıp Dany'nin gitmeyeceğini söylemişti.

stoper transferi kesinlikle şart ama mümkünse 2 yerli olması en kötü almanya alt yapılı olursa başımız bir nebze agrımaz

Serdar Aziz için görüşmeyi ben yaptım dediğine göre yerli bir stoper arıyolar renktaşım zaten... Ayrıca artık gözlerini seviyim yarım transfer yapmasınlar stoper önemli. Serdar Taşçı yada Ömer Toprak'tan ikisinden birisini ne yapıp edip ikna etsinler. Mümkünse Serdarı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt