Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hoşbulduk. Abdurrahim reisi izleyemedim.Sneijder Hagi gibi olmak istiyorum demiş. Doğru mu?

Laaaa bu ne? :D hhahahahha

Sergen Yalçın: Sneijder öyle ahım şahım bir oyuncu değil, Dünya'da ilk 20'ye bile girmez. Galatasaray'a da katkısı olmaz.

Fikret Engin: Sneijder Dünya'da oynayan ilk 100 oyuncu içinde ancak 90. olur ve iyi biri değil.

Yabancı kontenjanında sıkıntı yaşıcaz inş bir türk stoper ile sevincimiz katlanır...

sol kanada amrabat yerine emre monte edilir ilk etapta. daha sonra da engin baytar düşünülebilir tabi amrabat dönünce işler karışacaktır büyük ihtimalle :)

Yarın transfer işi olmazsa salıyı da bekleyelim renktaşlar. Salı da olmazsa bu transfer olmayacak demektir.

Renktaşım olacakları ve olmayacakları Allahımdan başka hiçkimse bilmez. 1haftadır olduydu olmadıydı konuşuldu da konuşuldu. Rüzgar ne yönden eserse herkes o yöne savruluyor. Sakin olup beklicez hayırlısı neyse o olsun...

Sergen Yalçın: Sneijder öyle ahım şahım bir oyuncu değil, Dünya'da ilk 20'ye bile girmez. Galatasaray'a da katkısı olmaz.

Fikret Engin: Sneijder Dünya'da oynayan ilk 100 oyuncu içinde ancak 90. olur ve iyi biri değil.

üçbuçuk renkdaş :D

Renktaşım paylaşma bunları ya, boşver içip içip yorum yapıyolar işte... Soyunma odasında devre arasında laptoptan at yarışlarına bakan jokey sergen yorumcu oluyosa ben öyle medyanın...

Renktaş piyasa meselesi değil ya, adamlara da hak vermek lazım, yabancı sınırlaması gibi bir durum söz konusuyken adamlar ellerindeki en iyi türk stoperlerden birisini kaybetmek istemiyolar...

abi ne bileyim bu takımlar tamam iyi takımlar lafımız yok ama asla bu ligte başa oynayamazlar 1 sene süpriz yapar ancak 3 büyüklerin arasına bu saatten sonra girmesi çok zor o yüzden iyi yerlileri tutalımdan daha çok satalım yenisi yetiştirmeye yatıralım bu gelen parayı mantıgı daha gerçekçi olur hemde Türk futboluna daha çok yararı olur hem serdar daha üst düzey seviyelerde yarışmayı ögrenir hemde yerine belkide daha iyileri yetiştirilir biraz acımasızlık gibi olucak ama 3 büyüklerin dışındaki takımların misyonu bu takımlara oyuncu yetiştirip satmak olabilir önümüzdeki uzunca senelerde

Yarin, yani bugün artik Sneijder Tansferi umarim bi neticeye varar...

Bu transferi gerceklisdirmek, sadece sportif anlamda bi getiri getirmicek, psikolojik acidan, bizi yukariya, rakipleri asaga cekecek..

Fiko bunu nerde söylemis?

sol kanada amrabat yerine emre monte edilir ilk etapta. daha sonra da engin baytar düşünülebilir tabi amrabat dönünce işler karışacaktır büyük ihtimalle :)

Şakası falan ben sezon başında Emre'den inanılmaz umutluydum. Şuan tek üzüldüğüm futbolcu Emre arada kayboluyor:( Oynayarak kendisini geliştirmeye devam etmesi gerekiyodu.

stoper dedin-- Ujfalusi ye ne oldu? (sakatlik?)

Sezon ve GS denki futbol zamani bitdi demek...

Tam sakatlığı bitti derken yine düz koşu sırasında yine aynı ayağında bilmem neresi yırtılmış. Klüp doktorları kontrol etmiş, yine ameliyat olması gerekiyomuş ülkesine gitti mi gidecekmi ne... En iyi ihtimalle 4-6 hafta yok diyolar. Ben Urfalıdan ümidi kestim artık

BAiIJkhCIAMhbtl.jpg:large

Inter de kalmas. Daha iyi bi teklfi bekledigi dogrudur...PL veya LA liga ya gitmek istiyordur, normal karsilamak gerek..

Ama ben cok ümitliyim, GE LE CEK , BUKADAR!

abi ne bileyim bu takımlar tamam iyi takımlar lafımız yok ama asla bu ligte başa oynayamazlar 1 sene süpriz yapar ancak 3 büyüklerin arasına bu saatten sonra girmesi çok zor o yüzden iyi yerlileri tutalımdan daha çok satalım yenisi yetiştirmeye yatıralım bu gelen parayı mantıgı daha gerçekçi olur hemde Türk futboluna daha çok yararı olur hem serdar daha üst düzey seviyelerde yarışmayı ögrenir hemde yerine belkide daha iyileri yetiştirilir biraz acımasızlık gibi olucak ama 3 büyüklerin dışındaki takımların misyonu bu takımlara oyuncu yetiştirip satmak olabilir önümüzdeki uzunca senelerde

Renktaş bu bakış açısına saygılıyım ama herkesin bir hedefi olmalı. Oyuncu yetiştirip satmak güzel de sonuçta menejerlik oyunu oynamıyor bu klüpler. Ben saygı duyuyorum o yüzden. Tabiki büyük vurgun peşinde olurlarsa o zaman küfür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt