Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İnler iyi olacak her iki ayağıda roket gibi mübareğin

Hakkaten insan dikkatlice bakinca sanki ayaklarinda roket var.

Gokhan_Inler_Wales_v_Switzerland_EURO_2012_ASw1x.png

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Nasil bir mantık ve yorum bu bir kere amrabat 20 Mac felan oyunadı ne faydası olup olmadıgnı hepimiz gördük Nanı daha gelip 3 Mac oyunasın sonra tartısalım hangisinin daha faydalı olduğunu ne dersın?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

E birader Sneijder de oynadı 20 maç falan ne kadar faydası oldu? Ama diyoruz ki seneye çok daha iyi olur değil mi? Amrabat bu sezon transferi sıkıntılı oldu afrika kupası vs tam bi ritm bulamadı adam, zaten genç daha o kadar tecrübeli de değil.

Takıma daha yeni alışıyor adam, benim Amrabat'ta gördüğüm yetenek takımda kimsede yoktu. Neyse çok konuşmaya gerek yok, daha önce de dedim bu sene Hamit de Amrabat da çok insanı utandırıcak hem forumda hem medyada.

E birader Sneijder de oynadı 20 maç falan ne kadar faydası oldu? Ama diyoruz ki seneye çok daha iyi olur değil mi? Amrabat bu sezon transferi sıkıntılı oldu afrika kupası vs tam bi ritm bulamadı adam, zaten genç daha o kadar tecrübeli de değil.

Takıma daha yeni alışıyor adam, benim Amrabat'ta gördüğüm yetenek takımda kimsede yoktu. Neyse çok konuşmaya gerek yok, daha önce de dedim bu sene Hamit de Amrabat da çok insanı utandırıcak hem forumda hem medyada.

6+0+4 varken Amrabat kadroya bile giremeyecek çoğu maçta.

Değerini iyice kaybetmeden satılıp yerine Kerim ve/veya Töre'nin alınması en mantıklısı.:yenieek:

Nani ve İnler gelirse sağ bekin veya sol bekin yerli olması gerekiyor.Fakat sistemde 4-2-3-1 olacağı için beklerin hücumdaki rolü biraz daha azalmış oluyor.(4-3-1-2'ye göre.)

Yerli bekin dezavantajı biraz olsun azalmış olur bu şekilde.

zilliyete göre gökhana 12 m teklif etmişiz

bu yıldırım demiören denen adam , beşiktaş sonrası türk futbolunu bitirmeye yemin etmiş ..tff den ufuk özerten dün açıklama yapmış , yabancı sınırı konusunda değişklik yapmayacağız diye , yeni gördüm.

İnler - solbek - nani - kerim

Benim merak ettiğim riera ne olacak yeni sol bek alınırsa.

6+0+4 Hayatda duydugum gördugüm en sacma en sapik kural.

Bu Kurali cikarmak icin ciddi ciddi Akil Sorunu olmasi gerek insanda.

bu 0+4 Ne demek oluyor ya.

4 Adam Alican milyonlar yatiracan yedek kulubesine bile oturtturamiyacagin.

Hay Allah ya Dünyanin neresinde böyle sacma sapik kurallar var.

Neden hep benim güzel Türkiyemde böyle Avanaklar ve akil yoksun insanlar basa gecip böyle Kurallar uyguluyor anlamis degilim ............

bu yıldırım demiören denen adam , beşiktaş sonrası türk futbolunu bitirmeye yemin etmiş ..tff den ufuk özerten dün açıklama yapmış , yabancı sınırı konusunda değişklik yapmayacağız diye , yeni gördüm.

Türkiye'de futbol ölmüş ağlayanı yok.Adamlar başta Abdullah Avcı denen zat-ı muhterem olmak üzere bi asgari ücretli işçinin ömrü billah göremeyeceği parayı bi ayda kazanıyo ama Maaşallah hala Letonya karşısında ''eksiklerini görmek adına" iyi bi maç oldu zırvalarını gözümüzün içine baka baka söyleyebiliyor.Bu düzen değişmedikçe Türk futbolu bir adım ilerlemez bilakis geriye gider.Uefa'nın şike cezası verip tüpçü ile beraber bu düzenin baş sorumlularının üzerine sifon çekmesini beklemekten başka çaremiz yok ama ona da padişahımız müsaade etmez,olan bizim gibi renk sevdalılarına olur..

Türkiye'de futbol ölmüş ağlayanı yok.Adamlar başta Abdullah Avcı denen zat-ı muhterem olmak üzere bi asgari ücretli işçinin ömrü billah göremeyeceği parayı bi ayda kazanıyo ama Maaşallah hala Letonya karşısında ''eksiklerini görmek adına" iyi bi maç oldu zırvalarını gözümüzün içine baka baka söyleyebiliyor.Bu düzen değişmedikçe Türk futbolu bir adım ilerlemez bilakis geriye gider.Uefa'nın şike cezası verip tüpçü ile beraber bu düzenin baş sorumlularının üzerine sifon çekmesini beklemekten başka çaremiz yok ama ona da padişahımız müsaade etmez,olan bizim gibi renk sevdalılarına olur..

Nezaman TFF basina Hakan Sukür gibi Adamlar gecer,

Takimlarin baslarina Sportif direktör olarak Baskan falan Tugay kerimoglu gibi adamlar gecer,

Ne Zaman Milli Takimin basina Fatih terim , Mustafa Denizli gibi adamalr gecer

Ha ozaman Türk futbolu yavas yavas Dogru yola gitmeye baslar.

Amma Malesef TR de Tüpcusu mafiaci Playboy falan fisman Futbolu idare etdigi icin bizde bi cacik olmuyor.

yasakli gazete oldugu icin paylasamiyorum ama futbolcu vergileri %15'ten , %35'e cikacakmis , olan gene kuluplere olacak

bosuna nobet beklemeye gerek yok ,bu ulkede futboldan hicbir halt olmaz

Bu İnlerin sonuda inşallah Hamit gibi olmaz. Gelmeden önce hepimiz yıllarca istedik şimdi yüzüne bakan yok. Ben memnunum gerçi ama forum ahalisi sildi.

İnler den de Melo nun aynısı olması beklenirse oda hayal kırıklığı yaratabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt