Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan Hollanda'da yaşayan adam gelip Türkiye ile ilgili ahkam kesiyor, zaten bunların zihniyetini ya kan emici çıkarcılar destekliyor ya da Avrupa'da yaşayan GURBY adını verdiğimiz GARİP kesim

Bu Fotoraflar iyi tamamda bu fotoraflar neyi anlatiyor ?

Bu olaylar nasil alevlendi nasil basladi asil önbemli olan bu .

Bir sey olmusdur da bu duruma gelmisdir.

Hic kimse bana Polis gelip hic bir sey yokken gazi sikip millete saldirdigini anlatamaz durup dururken.

100 de 100 bir seyler olmusdur ve asil önemli olan o.

Usta sen hiç deplasmana gitmedin heralde.. Adamlar zevk için biber bombası atıyor yahu! Özellikle kayseri deplasmanında ve antep deplasmanında şahit oldum bu duruma! Biz teroristmiyiz taraftardık sadece..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bak iste.

Senin yazdigin tam benim dedigime geliyor.

Benim kim oldugume ne yapdigimi nasil yasadigimi bilmeden gelip sacma sapan yorum yaziyorsun.

Okadar Kolaysa ve sen cok biliyorsan buyur sen Polis ol isini daha iyi yap.

Burda bos bos konusmak kolay.

Yahu sen Polis münferit olarak tek başına bir iş yapabilir mi sanıyorsun? Başlarındaki amirler gaz sıkmayan polisleri not alıyor, daha sonra bir ton fırça kayıyorlar bunlardan haberin yoksa konuşmayacaksın. Ben polis olsam ne değişecek, bu zihniyeti değiştirmek lazım öncelikle. İş çok acayip boyutlara gidiyor da sizin gibilerin pek umrunda değil nedense.

(N) e kadar diliyoruz seni Allahtan

(A) kasın diye şuursuzca sağ kanattan

(N) öbet tutuyoruz gündüz gece

(İ) nşallah parçalıyı giyesin diye

olurum

hollandada biseylere maydonoz olan insan ornegi versene orasini ornek gosteriyon herseye

hollandada millet ot icebiliyor trde alkol yasaklanacak

o yuzden senin bu konudaki fikirlerin gecersiz ve gereksiz

Allahindan kork OT/Eroin/Alkol iyi birseymi ? Gel yasa arkadas merakliysan .. nedeyim pis islere ozeniyorsaniz ben daha birsey diyemem

:yenieek:

Hic kimse bana Polis gelip hic bir sey yokken gazi sikip millete saldirdigini anlatamaz durup dururken.

Ya bunu diyen adam daha bir kaç hafta önce antep maçını unutmuşa benziyor. Orada neden gaz sıkıldı acaba beyefendi? Çoluk çocuk cop yedi sahaya girdi.???????

Tamam ozaman Fenerbahceyi tut arkadas .. Ben memnunum benim icin Galatasarayli Galatasaraylidir her ne dusuncede olursa olsun . :) MEDENIYET farki var aramizda ..

SORU: Aynı durumun Galatasaray lisesinin ve üniversitesinin başına geldiğini düşün! Düşünebilir misin? Tepkin yine aynı olurmuydu?

Tamam ozaman Fenerbahceyi tut arkadas .. Ben memnunum benim icin Galatasarayli Galatasaraylidir her ne dusuncede olursa olsun . :) MEDENIYET farki var aramizda ..

Medeniyet farkı olduğu kesin hollanda'da yaşıyor olabilirsin ama orta çağ karanlığında herhalde. Arada bir çık dolaş evde yada sadece türk arkadaşlarınla takılma.

Ya bunu diyen adam daha bir kaç hafta önce antep maçını unutmuşa benziyor. Orada neden gaz sıkıldı acaba beyefendi? Çoluk çocuk cop yedi sahaya girdi.???????

Olur mu yahu polis her zaman haklıdır (!). İlla ki bir şey olmuştur da o yüzden 1 metreden surata biber gazı sıkmışlardır. (!) Bunu yazan adama kendi yaşadığı ülkedeki polis höt dese arkasından söver de gelmiş burada ahkam kesiyor.

Sözde anlatilanlara göre Milelt sahte biletlere iceriye girmeyi ugrasmis ve kapilardan cekilmemis ve Polis sonunda gaz sikmis milleti dagitmaya.

Dogru mu degilmi ben bilmem ben orada yokdum amma aciklama bu.

Aynı ülkede mi yaşıyoruz..

Ya abi adamların karınları tok sırtları pek.. Taraftarlığı forma almak maç izlemek zannediyorlar. Aynı durumu kayseri deplasmanında maç çıkışındada yaşadık.. Hemde kapalı alana attılar biber gazını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt