Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz erman kılıç ın pesindeyiz,bjk gökhan töreyi alıyor,ise bak ya,tam tersi olması lazımdı,bu iste bi terslik var

Töre gibi karakter bozuntusu bjk a yakisir ancak. uzak dursun bizden bu cocuk. her sey bir iki topa vurmakla olmuyor beyler.

Galatasaray, Napoli ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu Gökhan İnler için 11 milyon euro gözden çıkardı. İnler'in teklife çok sıcak baktığı iddia ediliyor.

Böyle bi kadro olamaz mı?Olsaydı nasıl olurdu?:rolleyes:

726083_Galatasaray_SK.jpg

Bunu bir kac kez yazdim ama sen görmemis olabilirsin. Kendisi bir kac gün önce Chedjou transferi sonrasi 'Mathieu bu gece imza atacak' demisti. 2 dakika sonra twiti silip 'Haldun Üstünel 1 haftaya Kolarov'u bitirir' yazdi. Kolarov ve Mathieu sol bek, yani ayni pozsiyon.

Demek istedigim ne yazdigini kendi bilmiyor, diger duyumculara göre ve cogalan haberlere göre twitter'da yaziyor. Kaldi ki Haldun Üstünel ne alaka diye sorarlar.

Yani ben pek inanmiyorum duyumculara. Inandigim bi Seref Aydin olur, biraz da ftw1905.

haldun üstünelden benzetmesindeki amacım hani o kadar bilgili gösteriyor ki kendini, sanki o yapiyor transferleri havasında olduğu için öyle söyledim. onun dışında diğer twitlerine baktım bende şimdi fotomaçtan farksız

Galatasaray, Napoli ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu Gökhan İnler için 11 milyon euro gözden çıkardı. İnler'in teklife çok sıcak baktığı iddia ediliyor.

11 milyon'a nedense pek inanmiyorum. Daha önce bu rakamlara cikmayan kulüp, 29 yasindaki oyuncu icin asla 11 milyon'u gözen cikarmaz.

neyse 2 saatir nerde yanlis foruma mi geldim diye düsünmeye baslamisdim... :D

konuya gelince.. bu kadro hocanin kafasindaki hedef kadrodur..diye düsünüyorum :)

sag bek icin ama daha alternativler ürütle bilir duruma göre. ama ligde sabri-eboue-hamit o bölge icin yeterlidir diye düsünüle bilir.

Bu 11 avrupada zorlaya bilir kupayi kimyasi tutarsa.

Arda gelmezse orayi kilic ile doldurma ihtimalimiz var seneye kadar cidi cidi :D arda gelecek er yada gec ve sol taraf onun icin bekletilecek bir cekilde doldurulacak. kilic transferide böyle bakilmasi gerekir diye düsünüyorum. bide emre colak ile amrabat var tabiki sol icin.

725223_Galatasaray_SK.jpg

rand hotel : tghr0143228173

haldun üstünelden benzetmesindeki amacım hani o kadar bilgili gösteriyor ki kendini, sanki o yapiyor transferleri havasında olduğu için öyle söyledim. onun dışında diğer twitlerine baktım bende şimdi fotomaçtan farksız

Yok ben sana birsey demedim zaten. O Sinan denilen duyumcu 'Haldun Üstünel 1 haftaya kadar Kolarov transferini bitirir' yazmisti. Ama Haldun Üstünel niye bitiriyormus transferi, sacma degil'mi? Adam yönetim'de bile yer almiyor. Yani dedigim gibi kendisi diger haberlere göre duyum paylasiyor. O aralar zaten konusuluyordu, Haldun Üstünel yönetime dönmüs, transfer calismalarina baslamis diye. Bunu duyan Sinan hemen biliyormus gibi yazip cizdi.

[video=youtube;Iy1H64_bqos]https://www.youtube.com/watch?v=Iy1H64_bqos[/video]

Beyler bu fenerliler denizliyi neden istemiyor antu da herkes karsi cikio nedenini bilen varmi ?

------Drogba---Burak

-----------Sneijder

-------Selçuk--Hamit

-----------G. İnler

--Carlinhos-------Eboue

---------Semih--Chedjou

----------Muslera

Yedekler: Eray, Sabri, Gökhan, Hakan, Yekta, Engin, Emre Ç, Umut

Hem takım dizilişi bozulmamış olur, şampiyon takımın dokusu bozulmaz. Hem Drogba-Sneijder-Burak tan biri yedek kalmamış olur. Hem Sabri veya Hamit i sağbekte görme işkencesini çekmeyiz. Hem yeni sezon yabancı uygulaması kuralına uymuş oluruz, hem de dünya kadar transfer yapıp para saçmayız. Arda da seneye gelir artık..

11 milyon'a nedense pek inanmiyorum. Daha önce bu rakamlara cikmayan kulüp, 29 yasindaki oyuncu icin asla 11 milyon'u gözen cikarmaz.

onu bunu bilmem de bir tane cok maliyetli transfer yapmamiz lazim, o isim de gökhan inler'dir. yerli sol bek olmadigina göre tek care yerli orta saha almak.

gökhan inler,jem karacan,frei,erman,necati,nani,kolarov.....

olabilir bence bu transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt