Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmanderin parasını diger oyunculardan cıkartırlar zaten elmanderden kac para gelir bekliyosunki en baba 1 mn € gelir..

Ceyhun ile Cagları veririz buyuk ihtimal konyaya 1 1 onlar elmanderide kiralık 300 500 neyse gecmiş olsun haber dogruysa böle bişey bekliyorum ben

Bonservisiyle alınacak 2 oyuncu Ceyhun ve Aydın. Çağların adı geçmiyor

Re: Transfer Nöbeti

Bu carlinhos u alacaklar galiba adam insua ve gallardo gibi oldu her ay haber çıkıyor bir turlu gelmiyor.

Ama ben korkuyorum bu adamdan fabiano gibi filan çıkar diye.Forumda 10 kisi izlememistir bile.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

isin kotusu bizim forumda bile buna inanan cok var,sikecilerden bir tane türk alipta bizim 11 de oynatacagin adam yok,gecsinler o isleri.cakalliklari yine ellerinde patlayacak

hayır elbet 1 2 tane kaliteli adamları var yerli olarak diğeleri tam anlamıyla saman alevi fenerli bazı taraftarlar bile bizim yerlilerimiz iyi mi ki diyor onlarda biliyor aslında ama çaktırmıyor bu iş avrupada işimize gelmez ama bu ligde işimize gelir sonra kendileri yalvarır

Re: Transfer Nöbeti

Yeterki Biz başarı elde etmeyelim fener sezonu her sene 10ncu bitirmeye bile razi olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Ekotto Fenerbahceye gidiyormus,lan bu adam bizim icin tam bir ilac olur be... harika bir sol bek

Transfer Nöbeti

Elmander gitmesin adam tam bir savaşçı

Aslında toparlarsa iyi bir alternatif iyi bir Prof.

hagu4e8e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

Sadece ekotto iş görür..

Cardozoyu alırlarsa kesin webo sow ikilisinden biri gidici demektir ki cardozo fenerin en azından aykut dönemindeki oyun sistemine hic uymuyacak oyuncu stili

yaw su cardozoda bizim goremedigimiz ne var,adam calim atamaz,hizli degil.dripling yetenegi yok.adam bildiginiz ceza sahasi topcusu

krasic ile kıyaslanamaz arshavin

hem başarısız olsa bile krasic e verilen parayı düşününce :lol::lol::lol:

yaw su cardozoda bizim goremedigimiz ne var,adam calip atamaz,hizli degil.dripling yetenegi yok.adam bildiginiz ceza sahasi topcusu

Fenerin mevcut yapısına belkide en ters adam , bu transfer olur üstünede Sow'u gönderirlerse ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt