Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

923351_473033546104669_55757657_n.jpg

Bu resim timsah mi?

Tartistiginiz konu milliyetin haberi. Okuduktan sonra 100 kere dusunun. Mou chelsea basina gecince hangi haber ismarlanir diye sorsam herkes bunu isaret edr. Baskan kendi agziyla demedi mi ben bu adamdan seneye cok sey bekliyorum diye?

Cevap: Transfer Nöbeti

şikeci basın bi laf attı herkes oltaya geldi tebrikler, tam da adamların hedefledikleri gibi.

şampiyon olmuş taraftar şampiyon gibi değil 8. olmuş gibi davranıyo hala, yeter artık :mad:

yaw f.terim zamaninda hagi yi bile defalarca gonderin demis biridir,bunu bizzat faruk suren soyledi.adam ben odunu koysam oynatirim mantiginda hala

---muslera----

eboue-chedjou-semih-carlinhos

-------melo--selcuk--

Hamit----------------Kazım(Erman-EmreÇ-Frei)

----------sneijder------

---------Burak-------

bi süre :D

Sonra

muslera

Şener(sabri)--Chedjou-Semih-Carlinhos

-----------melo-Selcuk--------

Sneijder

Hamit-------------------Frei

amaan bıraktım sacma sapan kadrolar cıkıyo ulan tüpçü

Sneijder 25m avrodan aşağı satılamaz.

Naniyeye geldi gozuyle buragada kaldi gozuyle bakarsak sneijder satilirsa yerine arda vb sol acik gelecekse sorum yok kimsede itiraz etmez fatih hoca 4 4. 2 yi daha cok sever

Ynt: Transfer Nöbeti

La hiç siz nevzat dindar imzali haberin dogru çiktigini gordunuz mu?

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fatih terim olmak istemezdim

okadar başarı yakala önemli yer et bi camiada

taraftar statda öndeyken seni övsün

futbolcu için sana sövsün.

kötü şey .

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu resim timsah mi?

Tartistiginiz konu milliyetin haberi. Okuduktan sonra 100 kere dusunun. Mou chelsea basina gecince hangi haber ismarlanir diye sorsam herkes bunu isaret edr. Baskan kendi agziyla demedi mi ben bu adamdan seneye cok sey bekliyorum diye?

Timsahdir ya, Naninin isimi gercek Nani degilki

Bence hocanın Sneijder ile ilgili bir problemi olamaz.Kendisi istedi ve alındı Sneijder.İlk tercih Kaka idi ve olmadı Sneijder alındı sonra.Başkanda hocanın Sneijder'i istediğini söyledi zaten.

Drogba'nın sürpriz transferi ve Burak'ın müthiş performansı Sneijder konusunda zor durumda bıraktı hocayı.

Bende iste eminim, hoca Sneijder'i I S T E M E D I !

Baskan tabi istedi diyecek.

Bunu kabul edemem işte.

Günlük düsünmeyin. Drogba en fazla 1 sene oynar daha üst düzey tempoda. Sneijder henüz ona göre genc.

Naniyeye geldi gozuyle buragada kaldi gozuyle bakarsak sneijder satilirsa yerine arda vb sol acik gelecekse sorum yok kimsede itiraz etmez fatih hoca 4 4. 2 yi daha cok sever

sneijder gidecekse her türlü itiraz ederiz, sen şampiyonlar liginde ilk 4 hedefleyeceksin, sneijderi satacaksın. grupta 4. olursan bunun hesabını sorarlar.

kimse itiraz etmez mi arda dangalagi gelecek futbol fakiri terim efendi 4-4-2 oynatacak diye mi

AYIP BE

Bu resim timsah mi?

Luís Carlos Almeida da Cunha yazsaydı bu kadar timsah olduğunu belli etmezdi :asd: :asd:

[video=youtube;Htz3dZ353qE]https://www.youtube.com/watch?v=Htz3dZ353qE[/video]

Didi dün Ballack'in veda macinda 2 gol atti :ayatollah:

kardesim SNEIJDER-MuSLERA-SELCUK INAN dokunulmayacak adamlardir takimda bunu bi idrak edemediniz gitti.

sneijder'i satarsa da bu yonetim #1 hasimlari olmak isten bile degil. nani'ymis, lan nani'ye cop muamelesi bile yapilmio su anda ingilterede.

********************* yazdı diye Sneijder gidecek mi yani.. Aynı gazete son dakika girip Burak Fiorentinada demişti 2 hafta oluyor nerdeyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt