Bu neyin havasında la?![]()
![]()
Sadece Justin dinleyecek yaşları geçtim diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neyin havasında la?![]()
![]()
Sadece Justin dinleyecek yaşları geçtim diyelim![]()
Brezilya futbolunun yeteneğini de itibarınıda son Dünya Kupası'nda gördük tüm detaylarıyla. Ağır yerden girdim farkındayımYetenekli birçok oyuncu var evet ama futbol ligi itibarı konusunda size asla katılmıyorum.
Neyse sen kendi kendine takil sorun yok, yeterki 'dogru' bakis acisiymis gibi insanlari yonlendirme gibi bir dusuncen olmasin, cunku benim gibileri yutmaz, cahil arkadaslarimiz da var onlar belki senin gibi dusunebilir.. iyi aksamlar..
Mevcut düzen durduğu sürece(tff-fb) şampiyonluk hayal
Önemli olan Cl şuan
Ne tarık ne şener cl için yeterli değil ama yapcak bişey yok
Brezilya futbolunun yeteneğini de itibarınıda son Dünya Kupası'nda gördük tüm detaylarıyla. Ağır yerden girdim farkındayımYetenekli birçok oyuncu var evet ama futbol ligi itibarı konusunda size asla katılmıyorum.
@Alpay Asma dan kurtuluyoruz öyleyse ho![]()
Cahil arkadaşlarımız var ne demek ? Benim gibi birilerinin düşünmesine gerek yok. Ayrıca tepeden bakan yorumlara ne gerek var ki. İnsanların geliş ve gidiş güzergahları aynıdır. Ve zeka dediğiniz şey bir futbolcunun özellikleri ( bitiricilik,markaj,top kontrol, teknik, şut, orta ... vb. ) gibi detaylı ve kapsamlıdır. Zeka ölçülemez biçilemez tartılamaz karşılaştırılamaz. Cahil kelimesi de en sevmediğim kelimelerden biridir. Şeytan vesvesesidir belkide çünkü harflerinden kibir akar![]()
Copa libertadores diye bir kupa var. Onu kazanan world club dip da genelikle şampionlar ligini kazan takım ile eşleşiyor.
Santosdu galiba en brezilyalı takım ki barcaya kök söktürmüşdü.
Brezilya ligi okadar kötü lig olamaz galiba. Bir epl veya serie a değil tabiki ama bizim ligden daha iyi kesinlikle
Brezilya Ligi'nin dünyadaki kaç ülkede yayınlandığını ve STSL'nin kaç ülkede yayınlandığını önüne alıp incelersen aradaki farkı görürsün oysa ki. Hariçten gazel okumakla "bence"lerle olmuyor malesef bu işler.
Hasan Ali'ye gelirsek, vasatın bile altında rezil bir futbolcudur. Sırf ülkedeki yetenek fakirliği yüzünden Fenerbahçe gibi bir kulüpten para kazanmaktadır. Edirne'den batıda, Kars'dan doğuda Hasan Ali ismi bir kişi için bile bir anlam ifade etmez.
oturup ağlayalım mı
işimiz onlara kalmayacak.
ft'nin 2 sezonundaki gibi cezalarını sahada verecez.