Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar cikcik diye sesler duydum geldim hayırdık bi leylek türüyle mi karşı karşıyayız

Brezilya futbolunun yeteneğini de itibarınıda son Dünya Kupası'nda gördük tüm detaylarıyla. Ağır yerden girdim farkındayım ;) Yetenekli birçok oyuncu var evet ama futbol ligi itibarı konusunda size asla katılmıyorum.

Brezilya Ligi'nin dünyadaki kaç ülkede yayınlandığını ve STSL'nin kaç ülkede yayınlandığını önüne alıp incelersen aradaki farkı görürsün oysa ki. Hariçten gazel okumakla "bence"lerle olmuyor malesef bu işler.

Hasan Ali'ye gelirsek, vasatın bile altında rezil bir futbolcudur. Sırf ülkedeki yetenek fakirliği yüzünden Fenerbahçe gibi bir kulüpten para kazanmaktadır. Edirne'den batıda, Kars'dan doğuda Hasan Ali ismi bir kişi için bile bir anlam ifade etmez.

Mevcut düzen durduğu sürece(tff-fb) şampiyonluk hayal

Önemli olan Cl şuan

Ne tarık ne şener cl için yeterli değil ama yapcak bişey yok

Terimci ve Justin'den nefret ediyor. Senin işin zor kardeş buralarda, barındırmazlar seni..

Neyse sen kendi kendine takil sorun yok, yeterki 'dogru' bakis acisiymis gibi insanlari yonlendirme gibi bir dusuncen olmasin, cunku benim gibileri yutmaz, cahil arkadaslarimiz da var onlar belki senin gibi dusunebilir.. iyi aksamlar..

Cahil arkadaşlarımız var ne demek ? Benim gibi birilerinin düşünmesine gerek yok. Ayrıca tepeden bakan yorumlara ne gerek var ki. İnsanların geliş ve gidiş güzergahları aynıdır. Ve zeka dediğiniz şey bir futbolcunun özellikleri ( bitiricilik,markaj,top kontrol, teknik, şut, orta ... vb. ) gibi detaylı ve kapsamlıdır. Zeka ölçülemez biçilemez tartılamaz karşılaştırılamaz. Cahil kelimesi de en sevmediğim kelimelerden biridir. Şeytan vesvesesidir belkide çünkü harflerinden kibir akar ;)

Brezilya futbolunun yeteneğini de itibarınıda son Dünya Kupası'nda gördük tüm detaylarıyla. Ağır yerden girdim farkındayım ;) Yetenekli birçok oyuncu var evet ama futbol ligi itibarı konusunda size asla katılmıyorum.

Copa libertadores diye bir kupa var. Onu kazanan world club dip da genelikle şampionlar ligini kazan takım ile eşleşiyor.

Santosdu galiba en brezilyalı takım ki barcaya kök söktürmüşdü.

Brezilya ligi okadar kötü lig olamaz galiba. Bir epl veya serie a değil tabiki ama bizim ligden daha iyi kesinlikle

[attachment=11887:image.jpg]

Kazim kazim Arkadaslariii adama Gobegini erit dedik arkadaslarinida kas yaptirmis :D Baklava team olmus resmen :D

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    89 KB · Görüntüleme: 208
Cahil arkadaşlarımız var ne demek ? Benim gibi birilerinin düşünmesine gerek yok. Ayrıca tepeden bakan yorumlara ne gerek var ki. İnsanların geliş ve gidiş güzergahları aynıdır. Ve zeka dediğiniz şey bir futbolcunun özellikleri ( bitiricilik,markaj,top kontrol, teknik, şut, orta ... vb. ) gibi detaylı ve kapsamlıdır. Zeka ölçülemez biçilemez tartılamaz karşılaştırılamaz. Cahil kelimesi de en sevmediğim kelimelerden biridir. Şeytan vesvesesidir belkide çünkü harflerinden kibir akar ;)

Renktaş bu forumda öyle değişik bir mentalite var kafana takma, işlerine gelmeyen bir şey söylediğin zaman hemen troll, cahil falan olursun. Bir de çoğu kişi sahte isimlerin arkasına saklanıp ekran arkasından külhanbeyliği yapar. Bence hiç vaktini kaybetme buralarda.

Copa libertadores diye bir kupa var. Onu kazanan world club dip da genelikle şampionlar ligini kazan takım ile eşleşiyor.

Santosdu galiba en brezilyalı takım ki barcaya kök söktürmüşdü.

Brezilya ligi okadar kötü lig olamaz galiba. Bir epl veya serie a değil tabiki ama bizim ligden daha iyi kesinlikle

sao paolo kadrosu çok iyi.

geri takımlarda birer ikişer yıldızlar var. ama defanslar genel olarak kötü.

Brezilya Ligi'nin dünyadaki kaç ülkede yayınlandığını ve STSL'nin kaç ülkede yayınlandığını önüne alıp incelersen aradaki farkı görürsün oysa ki. Hariçten gazel okumakla "bence"lerle olmuyor malesef bu işler.

Hasan Ali'ye gelirsek, vasatın bile altında rezil bir futbolcudur. Sırf ülkedeki yetenek fakirliği yüzünden Fenerbahçe gibi bir kulüpten para kazanmaktadır. Edirne'den batıda, Kars'dan doğuda Hasan Ali ismi bir kişi için bile bir anlam ifade etmez.

Bu yüzdendir ki bizim ülkemizde ki genç yetenekleri Mersin'e,Antep'e kiralarken (Salih istisna ) , adamlar genç yetenek diye lanse ettikleri herkesi yüksek maliyetle Avrupaya satabiliyor

bkz : Bernard Shaktar £9.8 million

lan ne terimmiş be kardeş adam gideli 1 yıl oldu ( Allahıma Şükür) hala terimsporlular aynen desteğe devam.Beyler yapmayın etmeyin terim her bizden gittiğinde arkasında enkaz ve milyonlarca euro borç bırakmıştır.Galatasarayımdaki kangrenli bölgedir terim ve terimsporlular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt