Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Bruma yedek kalacak

2. Bruma buragin yerine forvet oynayacak

3. Sneijder/muslera satilacak bruma ilk 11 olacak

Koray konusuna gelince semih'le donusumlu oynarlar rotasyonda

Bruma şu performansıyla yedek kalamaz.Kanat oyuncusundan forvet olmaz sadece Ronaldo tarzı golcü kanat oyuncusu olabilir.Sneijder Muslera niye satılıyor onu anlamadım?

As takım oynamadı ve hazır değildik ama şu oynayan topçuların çoğu seneye gene sarı kırmızı forma giyecek .Bu kadar yeteneksiz bir yedek kadroyu nasıl kurduk akıl sır ermiyor ve her seferinde düşündükçe moralim bozuluyor.

mesele ne biliyor musun Alper. Dün Tellesi izledim. Burak ve Selçuk'u izledim. Bir de Melo ve Brumayı izledim. Bruma ile Telles aynı an da başladılar çalışmaya. Melo hepsinden sonra geldi ve neredeyse sahanın en iyisiydi. Agresif full konsantre. Üstelik bu bir hazırlık maçı. Benim sözüm hocaya değil. Tamamen oyunculara yönelik eleştirilerim var.

Mesela Burak. Bir adam hiç mi değiştirmez kendisini. Erayın kullandığı kale vuruşunda ofsayta düştü yahu. Böyle bir şey yok. Saydığım 5 defa ofsayta düştü. Kaçırdığı gol de cabası. Biz bu adama Yıllık 3M Euro gibi bir para veriyoruz.

Olcan'ın sol da oynaması lazım çünkü Tellesin savunması çok berbat. Bruma da kapatamıyor. Olcan daha uygun olur Sol'a. Bruma zaten bana göre sağ da çok daha iyi oynuyor. Dün tellesin olduğu yer resmen kova oldu. Hazır değil diyeceğim ama bu adam florya da başladı çalışmalara Bruma ile aynı anda. üstelik Bruma sakatlıktan gelmesine rağmen çok daha diri. (Maç performansı olarak)

Çok övülen Selçuk kornerleri dışında bildiğimiz Selçuk. Eğer medya da dolaşan haberler doğruysa Prandelli görmüş açık noktayı ki orta saha istiyor. Selçuk El freni resmen. Formda olduğu zaman da El freni. Bir ilk geldiği sezon iyiydi.

Eray muhakkak kiralanmalı. PTT birinci ligden de kimse almaz onu. Mümkünse ikinci ligde bir takıma gitsin.

Bu takımın sağ Bek'ine Tarık lazım. O çocuk alınmalı. En önemlisi teknik bir hücum oyuncusu. Campbell en iyi aday. Umarım uğraşılıyordur.

Son olarak Burak ile Selçuğu birbirinden ayırmak lazım yoksa çoğu maçta küfür literatürü gelişimi sağlarız. Adam sol da Bruma bomboşken ara pasla Burak'ı görüyor.

Haklisin ve yazdiklarina katiliyorum, ama soyle bir olay var, Melo gibi adam hem cok tecrubeli hem taktiksel olarak diger oyunculardan cok ileride. Yani o tecrubesiyle herzaman daha hazir gorulur zaten iyi antreman yapiyorsa herkesten daha cok goze batar pozitif anlamda.

Bruma ve Telles fizik olarak onun seviyesinde degil, taktiksel anlayis lari da degil, oyle bir tecrubeye sahip degiller dogal olarak cunku henuz gencler ve bunu yasayip ogrenebilirler anca, yani sabirli olmaliyiz. Cok calisip daha kuvvetli olmak zorundalar ve bu sure alir..

Diger yazdigin konulara girmiyorum cunku hepsine katiliyorum o bakimdan..

Gercekten uzuntu verici, bakiyorum Telles konusuna:

''adam cop, bize kakalamislar, 6 milyon etmez, Ishak, Motta daha iyi, bunu hemen gondermemiz lazim, kim bunu aldi, bundan bi cacik olmaz.''

vallah ironi mi yapiyorlar yoksa maci izlerken sirti donuk mi mac izliyorlar cozemedim, cidden epic fail..

Bu oglan da yetenek goremiyorsaniz zaten benim le hic muhattap olmayin beynimi yormim bos bosuna..

Bazilari da Bruma ya da yavastan sallamaya baslamis, yakinda ona da cop diye girerler..

(ha her oyuncuyu elestirebiliriz, genc oyuncu yasli oyuncu farketmez, kotu oynadi deriz, su tarafini gelistirmeli deriz falan, ama cop, kazik yedik, bu futbolcu mu falan, boyle konusanlar sadece kendilerini komik duruma dusururler)

Kac mac oynadi da bitiriciligini olcebiliyorsun?

Bitiriciligininkotu oldugunu dusunmuyorum

"Kral" burak'i gorduk dun bos kaleye atamadi

Ben Burak iyi bitirici demedim zaten, Kaç maç oynadı diyorsun da forvet pozisyonu öyle çok kolay bir pozisyon değil ve izlediğim kadarıyla da Bruma güzel adam eksilten ama finalini getiremeyen bir oyuncu bunun için daha çalışması lazım gördüğümüz kadarıyla da çalışıyor evet ama bence forvet olmaz

Öncelikle çoğunuzdan büyük bir abiniz olarak Sinan Bolat'a çok para verdik ya diyenin ağzına kürekle vuracam. Evet Sinan zaman zaman hatalı gol yiyebilir.(Eray'ın her zaman yaptığı şey) bazen de hayvan gibi maçlar çıkarabilir.Geçen sezon Arena da oynadığımız Kayseri maçı...Bu adam Belçika liginde şampiyon olan takımın kalesini korudu yada kalesini koruduğu takım o yıl şampiyon oldu.Şampiyonlar Ligin de oynadı. Eray' kıyas kabul etmez. Para konuşacaksak Erayın ücretini konuşalım. Eray denen adamdan Galatasaraya kaleci olmaz.30 milyon Galatasaraylı'yı Muslera ya aman bir şey olmasın diye kullanacağı sakinleştiricilerin parasın dan kurtardı sinan. Muslera koç'sa Sinan abdurrahman çelebi'dir.Koçun olmadığı yerde Abdurrahman çelebi vardır.

Eray'mı ne siz sorun ne ben söyleyim.

Aslında yüksek lisans ,doktora boşuna kasmışım sizde üniversite falan boşuna kasıyosunuz boyunuz biraz uzunsa ,bir Eray İşcan yada Semih Erden olabilirsiniz . Yılda 1 milyon Euro'ya şözleşme imzalayabilirsiniz. Hatta iyi bir çocuk olursanız Şirinleri bile görebilirsiniz.

bence kamp kapsamında yapılan maçları seyirciye ve basına kapalı yapsınlar.. hiç bir şekilde de görüntü almasınlar... böylece bizim her bir haltı bilen taraftarımız hem kendi hem de genel taraftar moralini yerlerde süründürmez... hersene aynı.. daha lig başlamadan o gitsin bu gitsin o isifa etsin öteki intihar etsin...

bilmiyorsanız ben söyleyeyim... prandelli burayı okumuyor... "haaaa taraftar bak şunu şurda oynat demiş ötekini takımdan kov demiş dur bari yapayım" hiç demiyor... yani çok da tııınnnnnnnnn... fikir tartışmalarını anlarım ama biz fikrimizi söylemiyoruz ki... resmen hakaret ediyoruz...

Şampiyonluğun reçetesi: Muslera, Sneijder, Telles, Chedjou'yu satıp iki tane adam gibi stoper (biri yerli olacak mecbur), iki tane adam gibi forvet al. 4-4-2 oyna. Melo ve Bruma'yı da dahil et bu kadroya. Beklere biraz zekası olan stoper tipi oyuncuları yerleştir, Semih gibi. Zekası olmayan beke defans yapmayı öğretemezsin ama zekası olan stopere beklik yapmayı öğretebilirsin. Bkz: Ramos, Heitinga, Panucci, vs... Thank me later.

Sinan

Semih Koray xxx xxx

Melo Selcuk

Olcan Bruma

xxx xxx​

gokhan_inler_galatasaray_neden_omasin_kral.jpg

Şampiyonluğun reçetesi: Muslera, Sneijder, Telles, Chedjou'yu satıp iki tane adam gibi stoper (biri yerli olacak mecbur), iki tane adam gibi forvet al. 4-4-2 oyna. Melo ve Bruma'yı da dahil et bu kadroya. Beklere biraz zekası olan stoper tipi oyuncuları yerleştir, Semih gibi. Zekası olmayan beke defans yapmayı öğretemezsin ama zekası olan stopere beklik yapmayı öğretebilirsin. Bkz: Ramos, Heitinga, Panucci, vs... Thank me later.

Sinan

Semih Koray xxx xxx

Melo Selcuk

Olcan Bruma

xxx xxx​

futbol bilgine hayranım.

Sinan

Semih Koray xxx xxx

Melo Selcuk

Olcan Bruma

xxx xxx​

Kuş musun ? Bu yazdıklarının başka açıklaması olamaz.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt