Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.932
- 4.349
- 1.198
O degilde eray cok kötü kaleci
Kaleci bile değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O degilde eray cok kötü kaleci
1. Bruma yedek kalacak
2. Bruma buragin yerine forvet oynayacak
3. Sneijder/muslera satilacak bruma ilk 11 olacak
Koray konusuna gelince semih'le donusumlu oynarlar rotasyonda
Kaleci bile değil
bitiriciliği olmayan adam nasıl forvet olacak ?
mesele ne biliyor musun Alper. Dün Tellesi izledim. Burak ve Selçuk'u izledim. Bir de Melo ve Brumayı izledim. Bruma ile Telles aynı an da başladılar çalışmaya. Melo hepsinden sonra geldi ve neredeyse sahanın en iyisiydi. Agresif full konsantre. Üstelik bu bir hazırlık maçı. Benim sözüm hocaya değil. Tamamen oyunculara yönelik eleştirilerim var.
Mesela Burak. Bir adam hiç mi değiştirmez kendisini. Erayın kullandığı kale vuruşunda ofsayta düştü yahu. Böyle bir şey yok. Saydığım 5 defa ofsayta düştü. Kaçırdığı gol de cabası. Biz bu adama Yıllık 3M Euro gibi bir para veriyoruz.
Olcan'ın sol da oynaması lazım çünkü Tellesin savunması çok berbat. Bruma da kapatamıyor. Olcan daha uygun olur Sol'a. Bruma zaten bana göre sağ da çok daha iyi oynuyor. Dün tellesin olduğu yer resmen kova oldu. Hazır değil diyeceğim ama bu adam florya da başladı çalışmalara Bruma ile aynı anda. üstelik Bruma sakatlıktan gelmesine rağmen çok daha diri. (Maç performansı olarak)
Çok övülen Selçuk kornerleri dışında bildiğimiz Selçuk. Eğer medya da dolaşan haberler doğruysa Prandelli görmüş açık noktayı ki orta saha istiyor. Selçuk El freni resmen. Formda olduğu zaman da El freni. Bir ilk geldiği sezon iyiydi.
Eray muhakkak kiralanmalı. PTT birinci ligden de kimse almaz onu. Mümkünse ikinci ligde bir takıma gitsin.
Bu takımın sağ Bek'ine Tarık lazım. O çocuk alınmalı. En önemlisi teknik bir hücum oyuncusu. Campbell en iyi aday. Umarım uğraşılıyordur.
Son olarak Burak ile Selçuğu birbirinden ayırmak lazım yoksa çoğu maçta küfür literatürü gelişimi sağlarız. Adam sol da Bruma bomboşken ara pasla Burak'ı görüyor.
"Kaleci" mi?![]()
Kac mac oynadi da bitiriciligini olcebiliyorsun?
Bitiriciligininkotu oldugunu dusunmuyorum
"Kral" burak'i gorduk dun bos kaleye atamadi
Juve Morata'yı aldı, Llorente'yi bırakırlar mı ki cüzzi miktarlara? Ya da Torres.
kaleye 4 top geldi 3ü gol biri aut![]()
Şampiyonluğun reçetesi: Muslera, Sneijder, Telles, Chedjou'yu satıp iki tane adam gibi stoper (biri yerli olacak mecbur), iki tane adam gibi forvet al. 4-4-2 oyna. Melo ve Bruma'yı da dahil et bu kadroya. Beklere biraz zekası olan stoper tipi oyuncuları yerleştir, Semih gibi. Zekası olmayan beke defans yapmayı öğretemezsin ama zekası olan stopere beklik yapmayı öğretebilirsin. Bkz: Ramos, Heitinga, Panucci, vs... Thank me later.
Sinan
Semih Koray xxx xxx
Melo Selcuk
Olcan Bruma
xxx xxx
Şampiyonluğun reçetesi: Muslera, Sneijder, Telles, Chedjou'yu satıp iki tane adam gibi stoper (biri yerli olacak mecbur), iki tane adam gibi forvet al. 4-4-2 oyna. Melo ve Bruma'yı da dahil et bu kadroya. Beklere biraz zekası olan stoper tipi oyuncuları yerleştir, Semih gibi. Zekası olmayan beke defans yapmayı öğretemezsin ama zekası olan stopere beklik yapmayı öğretebilirsin. Bkz: Ramos, Heitinga, Panucci, vs... Thank me later.
Sinan
Semih Koray xxx xxx
Melo Selcuk
Olcan Bruma
xxx xxx