Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdığın adamların her iksi de sağ bek bilmem farkında mısın? Hiçbir takım ikisini de gelsin banko sol oynasın diye almaz. Ama Tarık'ı alıp direk solbek oynatmayı düşünüyor benim bahsettiğim kişiler. Geçen sene Mancini Sabri'yi sol bek oynattığında herkes burda kafayı yemiş gibi ordan oraya atıyordu kendini. Tarık'da gelince solbeke anca "alternatif" olur senin de dediğin gibi.

Saydığım adamların ikisi de sol bek i yedekler , Tarık da gelirse sağ bek olur aynı zamanda sol beki yedekler bu kadar basit.

Saydığım adamların ikisi de sol bek i yedekler , Tarık da gelirse sağ bek olur aynı zamanda sol beki yedekler bu kadar basit.

Yahu aynı şeyden bahsediyoruz zaten. Tarık banko solbek oyuncusu olarak alınmaz diyorum ben de. Ayrıca Tarık gelirse son iki maçtaki Veysel'i biraz yavaş keser.

Hayırlı bayramlar Iyi geceler büyük GALATASARAY ın büyük Taraftarı

[attachment=12108:uploadfromtaptalk1406500903820.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1406500903820.webp
    uploadfromtaptalk1406500903820.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 253
Öküz gibi derken müthiş bir övgü vardı :) Bu kadro dünya karması olsa kafa tutar :)

he övgü diyorsan ben yanlıs anladım sorry ) yoksa ergen falan sandım seni o kadroyu görmeyen futbolcuların futbolunu göremeyenlerden sandım vs vs vs o kadro cok ıyıydı bencede..... stam nesta ikilisi cok fenaydı

stam gibi adamımız olsaydı keşke defansda

[media]https://www.youtube.com/watch?v=W8sUYdjVUCg[/media]

Beyler burda olanlar bi bakarmı aklıma birsey geldi ben ATL. Madrid maçına gidicemde bir pankart yapayim mi diyorum bu arda aziz ilişkisine.

Beyler burda olanlar bi bakarmı aklıma birsey geldi ben ATL. Madrid maçına gidicemde bir pankart yapayim mi diyorum bu arda aziz ilişkisine.

hiç bu konulara girme bırak hazırlama bişey boşver cok takılıcak bır konu değil o bence sende takma bırak takılsın o ikili arda gs gelirse basımızn ustune gemezse cokda tın yani emre abisi gibi olursada yapıcak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt