Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler;

Burak, Campbell, Sneijder, Bruma, Olcan, Selcuk, Melo içeren bi kadro yaparmısınız.. Tşk ;)

Ben yaptım

---------------Muslera------------

-SABRİ--Semih--Günter--Olcan

---------Melo---------Selcuk---------

--Campbell--Sneijder--Burum--

-----------------Burak-------------------

Yada;

-------------------Muslera--------------

------Semih---Günter---Hakan-----

------------Melo----------Selcuk-------

--Olcan-------Sneijder-------Bruma(Telles)

------------Camp-------Kral--------------

Efsane yaratmaya bayılıyoruz... Campbell nedir yaa????.. Dünya kupası oncesinde kac macını seyrettiniz???... Büyük takımlar elenip küçükler goz önüne çıkınca campbell gibi topçular göze battı hepsi bu... Theofilo'ya bile vvaaaayyyyyyy dedik hepbirlikte... Hele bir son macı vardı hoca olsam oyundan almakla kalmam agiz burun girerdim valla...

Elimizde Bruma var biz campbell diyoruz... Mevlüt transferi bana göre campbell transferinden cok daha fazla onceliklidir...

Doğrudur adamın maçlarını önceden izlemiyorduk ama emin ol Mevlüt ün Fransa macerasınıda kimse izlemiyordu.Dünya kupasında forumda kimsenin Theofilo ya waaaayyyyy dediğini sanmıyorum.Cambell hepimiz hayranlıkla izledik.Bruma yı gönderelim demiyoruz zaten ikisi beraber oynasın diyoruz.

1058686_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler: Sinan, Tarık(Veysel), Chedjou, Hamit, Yekta, Amrabat, Umud

Ortalığın dağıtır.

+AFEDERSİN AMA BENCE SEN HİÇ KADRO YAPMAKLA UĞRAŞMA YA :D

BENCE SEN SEYRET BU KADROYLA BIRAK ORTALIĞI DAĞITMAYI ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARDAN ÇIKAMAYIZ :D

Fenerbahçe SK 2014-2015

[attachment=12142:upload_2014-7-31_15-36-14.png]

Beşiktaş JK 2014-2015

[attachment=12143:upload_2014-7-31_15-42-24.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-31_15-36-14.webp
    upload_2014-7-31_15-36-14.webp
    96,4 KB · Görüntüleme: 244
  • upload_2014-7-31_15-42-24.webp
    upload_2014-7-31_15-42-24.webp
    102 KB · Görüntüleme: 272
bu cümleye cok uzun cevaplar yazmaya yeltenmiştim ama vazgeçtim.sanırım bunu yazarken kafan ayık değildi yani inş öyledir.

yoo gayet ciddiyim gidip bi adama 100.000.000 verilsin demiyorum transferde bu kadar cimri davranmamalıyız diyorum sonra transfer döneminin sonunda sıradan anadolu topçusunu alıyosun daha fazla zarar görüyor kulüp

+AFEDERSİN AMA BENCE SEN HİÇ KADRO YAPMAKLA UĞRAŞMA YA :D

BENCE SEN SEYRET BU KADROYLA BIRAK ORTALIĞI DAĞITMAYI ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARDAN ÇIKAMAYIZ :D

Anlamadın herhalde. Lig için yapılmış kadro bu. Lige de böyle birşey oluyor. CL'de daha farklı bir kadro olur.

şu olcanın sola brumanın sağa yazıldığı yetmiyor gibi

olcan şimdide sol beke melo stopere yazılmaya başlanmış

gerçekten inanıyormusunuz yazdıklarınıza

Doğrudur adamın maçlarını önceden izlemiyorduk ama emin ol Mevlüt ün Fransa macerasınıda kimse izlemiyordu.Dünya kupasında forumda kimsenin Theofilo ya waaaayyyyy dediğini sanmıyorum.Cambell hepimiz hayranlıkla izledik.Bruma yı gönderelim demiyoruz zaten ikisi beraber oynasın diyoruz.

Nasil???? Cok basit bir soru... Birlikte nasil oynatmayı düşünüyoruz???

Mevlüt transferi cok daha önemlidir... Hem forvet hem yerli... Ve bizim ligimizdeki stoperlere boğusabilecek özelliklere sahip... Yeri geldiginde Bruma'yi kenarda tutup stoperde yabancı kullanabilirsin... İste bu yüzden Mevlüt transferi cok daha önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt