- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Emre Tosun'a gelene kadar Balta ve Olcan var ayrıca Sabri'de affedilecek gibi İshak'a gerek yok bence
Sabrinin affedileceğini kim söylüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Tosun'a gelene kadar Balta ve Olcan var ayrıca Sabri'de affedilecek gibi İshak'a gerek yok bence
almeidanın menajeri gene yabancı sorunu aşılırsa almeida galatasarayda falan giyor
Efsane yaratmaya bayılıyoruz... Campbell nedir yaa????.. Dünya kupası oncesinde kac macını seyrettiniz???... Büyük takımlar elenip küçükler goz önüne çıkınca campbell gibi topçular göze battı hepsi bu... Theofilo'ya bile vvaaaayyyyyyy dedik hepbirlikte... Hele bir son macı vardı hoca olsam oyundan almakla kalmam agiz burun girerdim valla...
Elimizde Bruma var biz campbell diyoruz... Mevlüt transferi bana göre campbell transferinden cok daha fazla onceliklidir...
Sabrinin affedileceğini kim söylüyor?
![]()
Yedekler: Sinan, Tarık(Veysel), Chedjou, Hamit, Yekta, Amrabat, Umud
Ortalığın dağıtır.
bu cümleye cok uzun cevaplar yazmaya yeltenmiştim ama vazgeçtim.sanırım bunu yazarken kafan ayık değildi yani inş öyledir.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/B9...p4?versionId=EhK8.TC3UrWuvrsTDHJ3xQneQvrDx09u
sneijder iyi yapiştirmiş ayiya:happy::troll:
+AFEDERSİN AMA BENCE SEN HİÇ KADRO YAPMAKLA UĞRAŞMA YA
BENCE SEN SEYRET BU KADROYLA BIRAK ORTALIĞI DAĞITMAYI ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARDAN ÇIKAMAYIZ![]()
Doğrudur adamın maçlarını önceden izlemiyorduk ama emin ol Mevlüt ün Fransa macerasınıda kimse izlemiyordu.Dünya kupasında forumda kimsenin Theofilo ya waaaayyyyy dediğini sanmıyorum.Cambell hepimiz hayranlıkla izledik.Bruma yı gönderelim demiyoruz zaten ikisi beraber oynasın diyoruz.
olayın zerre doğruluk payı varsa eses le bütün ilişki tek kalem de silinmeli.