Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehir yönetimi Tarik + Erkan için 20 milyon + Umut Gundogan'i istemiş şaka gibi

3,5 + Umut g. -> Tarık

2,5 -> Erkan

Aslında çok kötü sayılmaz.. Erkan gelince Amrabatta satılabilir malagaya.. Verecekleri para 3 ü geçmez tabi

Ben böyle kayırma görmedim arkadaş. Bu kadar oto boka ceza veren bir yönetim olamaz. KÜFÜR sebebi ile MYC almıştım. Her halta ceza vermeler filan cidden harikasınız. Geçen sene katıldım foruma tam 1 sene oluyor fakat böyle güzel modlar görmedim hiç. Kafalarına göre MYC veriyorlar.

Tekrar tekrar yazayım tekrar banlayın

O fiyata Doria'yı alamazsın. Bu kontrat bitimini koz olarak kullanmayı da anlamıyorum. Adamlar sözleşme yeniler bu kadar basit. Bu Doria'yı yanlış bilmiyorsam Manu izliyordu.

Lazio gecenlerde 6m onerdi Botafogo reddetti diyorlardi. Serbest kalma bedeli 20 milyonmus.

Gene de 8'e 10'a belli olmaz ama. Hele cocuk aklina artik Avrupa'ya gitmeyi koyduysa sozlesmesinde de 1 yil varsa. Botafogo'nun da cok paraya ihtiyaci var... Ama razi olsalar bile pesin isterler o parayi, bizimkiler 10 taksit yapmak ister, olmaz. :D

Lazio gecenlerde 6m onerdi Botafogo reddetti diyorlardi. Serbest kalma bedeli 20 milyonmus.

Belçikalı Forvet Origiyi takip ederken Doria'yı da takibe almıştım. O çocuk sağlam bir stoper. hem hamleci hem de süpürücü özelliği var. + Topu çok iyi kullanıyor. Kafa toplarına hakim. Bahsettiğim iki oyuncu içinde iyi bir bedel bırakarak ayrılırlar kulüplerinden demiştim. Origi için dediğim doğru çıktı. 12,5M Euroya Liverpool aldı oyuncuyu aldığı kulübe 1 yıllık kiraladı. Doria içinde iyi bir bonservis gerekiyor. Bence ayrılma zamanı geldi fakat geleceği ülke biz olmayız.

72482518_YAPRAK.jpg

Belçikalı Forvet Origiyi takip ederken Doria'yı da takibe almıştım. O çocuk sağlam bir stoper. hem hamleci hem de süpürücü özelliği var. + Topu çok iyi kullanıyor. Kafa toplarına hakim. Bahsettiğim iki oyuncu içinde iyi bir bedel bırakarak ayrılırlar kulüplerinden demiştim. Origi için dediğim doğru çıktı. 12,5M Euroya Liverpool aldı oyuncuyu aldığı kulübe 1 yıllık kiraladı. Doria içinde iyi bir bonservis gerekiyor. Bence ayrılma zamanı geldi fakat geleceği ülke biz olmayız.

Doria'yi su ana kadar Avrupa kuluplerinin almayisinin sebebi, teklif edenin de Lazio gibi cok para vermemesinin sebebi 2 tane.

Birincisi stoper icin yasi hala genc, baska pozisyonda oynasa tereddut etmezler ama stoper oldugu icin tecrubesiz birine o kadar para vermek istemiyorlar.

Ikincisi de, ki bizim burada bir avantajimiz var, EU pasaportu olmadigi icin Italyan, Ispanyol, Ingiliz kuluplerinin onun icin sinirli EU disi kontenjanlarinda yer acmalari gerek, hatta Ingiltere'ye falan gidebilmesi icin calisma izni almasi mumkun olmayabilir, cunku cok milli mac oynamamis daha A takimi seviyesinde. Campbell bile ancak bu dunya kupasindan sonra alabildi calisma izni, daha once Wenger istese bile oynatamiyordu.

Bugün nasıl bir saatte geldiysem, Barış Çetiner bile yok.

Murat yakın rusya ligi kariyerine deplasmanda rubin kazana 4-0 basarak başladı takım akıyormuş bildiğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt