- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Eskişehir yönetimi Tarik + Erkan için 20 milyon + Umut Gundogan'i istemiş şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dedi , nerede söylendi ?
Eskişehir yönetimi Tarik + Erkan için 20 milyon + Umut Gundogan'i istemiş şaka gibi
O fiyata Doria'yı alamazsın. Bu kontrat bitimini koz olarak kullanmayı da anlamıyorum. Adamlar sözleşme yeniler bu kadar basit. Bu Doria'yı yanlış bilmiyorsam Manu izliyordu.
T yok mu hala
★★★
Lazio gecenlerde 6m onerdi Botafogo reddetti diyorlardi. Serbest kalma bedeli 20 milyonmus.
bana da al renkdas derinceliyiz köylüyüz
Belçikalı Forvet Origiyi takip ederken Doria'yı da takibe almıştım. O çocuk sağlam bir stoper. hem hamleci hem de süpürücü özelliği var. + Topu çok iyi kullanıyor. Kafa toplarına hakim. Bahsettiğim iki oyuncu içinde iyi bir bedel bırakarak ayrılırlar kulüplerinden demiştim. Origi için dediğim doğru çıktı. 12,5M Euroya Liverpool aldı oyuncuyu aldığı kulübe 1 yıllık kiraladı. Doria içinde iyi bir bonservis gerekiyor. Bence ayrılma zamanı geldi fakat geleceği ülke biz olmayız.
Bugün nasıl bir saatte geldiysem, Barış Çetiner bile yok.