Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gelmiş 30 yaşına bu yaştan sonra takım oyunu oynamayı öğrenebilir mi ben zannetmiyorum

bir çalım at sağa çek kaleye vur bütün bildiği bu

Melo Sneijder felan döver bunu

Erkan transferine çok sıcak bakmıyorum, Campbell gibi birinin alınmasını tercih ederim. Ancak makul bir bedelle yerli kanat alınacaksa da Yasin yerine tercihim Erkan olur...Erkan, birazda Eskişehir in hücum opsiyonlarının çok kısıtlı olmasından dolayı zorlama çalım-şut denemelerine mecbur kalıyor diye düşünüyorum...Sneijder-Olcan-Bruma-Burak ile enerjisini daha verimli kullanıp defansif katkısını da artırabilir ki mevcut yetenekleriyle, kontenjanı stoper için kullanma imkanı vermesiyle çok yerinde bir transfer de olabilir...

Cardozo güzel transfer. TS'yi kutlamak lazım. Tabi onu besleyecek omurgayı da kurmaları şart.

Trabzon transferlere rağmen kötü bir sezon geçirecek gibi. En azından şimdilik böyle gözüküyor. Halilhodzic takımdan hiç memnun değil ve yönetimle şimdiden papaz olmuş gibi. Takım içi uyum 0. Toplama takım görüntüsündeler.

ligde acayip kalitele farkı açıldı 4 büyükler eskisi gibi dominr edecek çetin bir yarış olacak kasımpaşa bursa Sivas filan bu sene ilk4 e yaklaşamaz 4.ile 5. arası baya açılır

Erkan transferine çok sıcak bakmıyorum, Campbell gibi birinin alınmasını tercih ederim. Ancak makul bir bedelle yerli kanat alınacaksa da Yasin yerine tercihim Erkan olur...Erkan, birazda Eskişehir in hücum opsiyonlarının çok kısıtlı olmasından dolayı zorlama çalım-şut denemelerine mecbur kalıyor diye düşünüyorum...Sneijder-Olcan-Bruma-Burak ile enerjisini daha verimli kullanıp defansif katkısını da artırabilir ki mevcut yetenekleriyle, kontenjanı stoper için kullanma imkanı vermesiyle çok yerinde bir transfer de olabilir...

Erkanın tek tutar tarafı kontenjanı rahatlatması.Yabancı forvet gelmesi durumunda Brumanın verimsiz olduğu maçlarda Erkan oynayabilir. Ama yine de devamlılığı olmayan bir oyuncu. Keşke büyük maçlarda oynadığı gibi oynayabilse. Geçen yıl 5 gol atmış 1i fenere 2si Trabzona. 5+3 ten dolayı bu yıl değişikliklerin 2 şer 2 şer yapılacağını düşünüyorum. Atıyorum Bruma+Burak sahadayken Burak verimsiz ise değiştirilip yabancı forvet oyuna dahil edilmesi durumunda sahada 5 yabancı olması gerektiği için çıkacak yabancı Bruma olacaksa Erkan da oyuna dahil edilebilir kanat açığı için.

kuşlara capslik foto çıktı

BuBdzeNIEAEJ9of.jpg:large

AC MI LAN O

U gündoğan + 20 m tl eder mi erkan ve tarık. U gündoğandan faydalanmayacaksak bence fena değil gibi

hala bir kötü transfer yok hayret ama 28 29 agustos gibi yaparız diye düşünüyorum

Gençlerbirliği Jimmy Durmaz'ı 2 milyon Euro'ya Olympiakos'a veriyordu. Jimmy alacağı ücrette anlaşamayınca transfer olmadı. Fiyat olarak nispeten uygun. Türk kanat oyuncusu arıyorsak Jimmy Durmaz'ı da alabiliriz.

Trabzon de harika isler yapiyor, simdi de Cardozoyu almislar. Müthis.

Besiktas de Belhandayi istiyor...

Bu Sezon cok cok zor olacak...Hala Yabanci forvet almadik....

allah seni napmasın deli sövücem ya neden izin yok adamlar cardozo aldı ya şaka gibi drogbayı gönderiyosan daha iyisini getirceksin hala acelemiz yok diyo herif cinnet sebebi bide şampiyonlar liginde oynucaz adamların yaptığı transferlere bak real madrid barcelona manchester bu gidişle romayla bile yarışamayız saçma salak adamlar var campbell ı da alamıyoruz ben hayatımda bu kadar large bir yönetim görmedim hep son dakika işleri nefret ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt