Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon bir yerden Para bulmus, Baya oyuncu sattilar ama kesin bir yerden de yardim aliyorlar...

TS simdi de Medjani almis. Iki Yabanci stoper almislar. + Cardozo + Ihsak. Birde Cardozonun yaninda bir Forvet daha almak istiyorlar. Ya Mitroglou yada Slimani.

Ts sağlam oldu bence kalede onur var yabancı hakkı da kullanmıyolar 5 yabancı var birini kaleye kullanalım sinan bolat çok iyi kaleci bence defansa Türk al hiçbişey yapamıyosan forvet yabancı şart oğlu şart yoksa ben hiç bişey beklemiyorum bu sene

Suan gercekcı pıyasa degerı olarak erkan 1m.euro tarık ise 2.5m.eurodur. Eskisehirin ise ıkısıne 7m.euro istemesi gayet normaldir. Gecen sene salihe 3m.euro ontiveroya 2.5m.euro verdik.

Ts sağlam oldu bence kalede onur var yabancı hakkı da kullanmıyolar 5 yabancı var birini kaleye kullanalım sinan bolat çok iyi kaleci bence defansa Türk al hiçbişey yapamıyosan forvet yabancı şart oğlu şart yoksa ben hiç bişey beklemiyorum bu sene

Aynen...Campbell gibi oyuncu sart...Menez'i kacirdik...Defans full türk olmasi lazim aslinda, bazi maclarda Sinan Bolat kaleye girebillir...Ulan su yabanci sinirlamasi olmazsa, Acik ara her sezon Sampiyon olurduk...ve SL de her sene Ceyrek Final falan oynardik..

Bu sene bız olamıyorsak trabzonn sampıyon olsun. En azından 4.yıldızı sıkecıler takmamıs olur.

Son 2 yılda yapılan yanlış transferler

Amrabat-8.6 Milyon Euro

Chedjou-6.3 Milyon Euro

Dany-3.3 Mmilyon Euro

Alex Telles-6.15 Milyon Euro

Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro

Lucas Ontivero-2 Milyon Euro

Salih Dursun-2.75 Milyon Euro

Yiğit Gökoğlan-2.5 Milyon Euro

Burdisso-300.000 Euro

TOPLAM: 35.4 Milyon Euro

şu kadar transferler yerine

2011-2012 sezonu sonunda Alex-PSG'ye gitmeden önce Dany yerine.

STOPER-Chedjou +Dany+Burdisso= 9.9 Milyon Euro -> Alex 2012'de PSG öncesi bonservisi elinde idi.

BEK-Salih Dursun = 2.75 Milyon Euro -> Tarık Çamdal 2013-2014 devre arası etik muhabbeti yapmasak 0, anlaşsak maksimum 1.5-2 Milyon Euro

KANAT- Izet Hajrovic+ Yiğit+ Ontivero+Amrabat=16.6 Milyon Euro -> Geçen Sene başı Arda Turan 24 Milyon Euro

Arda hariç katılıyorum...Öyle bir bedel ödemek, Arda yı en baştan kaybetmek olurdu, beklenti de yüksek olacağından, işler kötü gittiğinde 50. dakikadan itibaren sazı eline alır, kimselere de vermez, ortada takım filan bırakmazdı, şimdikinden 10-12 kilo fazlası, kalın bel ve ensesiyle...Arda orada iyi...Ligimiz için öyle bir bonservis bedeli akıldan geçirilmeyecek kadar lüks olur, sözkonusu oyuncu her kim olursa olsun...

Yazdıklarına Hamit' i de ekliyorum; CV sinde yazan kulüplere rağmen hep karşı idim transferine...''Şuranın çok iyi oyuncusudur'' diyebileceğin bir mevki söylenemeyecek, oynadığı kulüplerin vasat rotasyon oyuncusu olmaktan öteye gidememiş adama, takıma level atlatacak performans beklentisiyle korkunç bedeller ödenmeye devam ediliyor, bugün bonservisini eline alsa 1 milyon verecek kulüp zor bulur...

Aynen...Campbell gibi oyuncu sart...Menez'i kacirdik...Defans full türk olmasi lazim aslinda, bazi maclarda Sinan Bolat kaleye girebillir...Ulan su yabanci sinirlamasi olmazsa, Acik ara her sezon Sampiyon olurduk...ve SL de her sene Ceyrek Final falan oynardik..

sinan kaleye girsin zaten yabancı hakkını kalede kullanmak saçma bu sene özellikle ligde defans koray-semih yaparız ama campbell da yalan oldu bence aysal yine başladı kıvırmaya almeida alcak sonunda belli oldu haldun üstünel gibisi yoktu ya üstüne tanımam alıyodu geliyodu bizimkiler beceriksiz

Doria türkiyede direk 11 de oynar.

Türkiyede silvalar , ramoslar vardı veya ronaldolar ,messiler.

Doria yaşına göre sahada duruşu ve verdiği güven yaşıtların ilerisinde.

Doria ligimizin en iyisi olur.

Italia veya diğer elit liglerde direk 11 işi zor, en azından büyük takımlarında.

Gelipte chedjou ,dany ve semihin perfomansını toplamından geçmese bende lizansımı yırtarım.

Fm bilmem ne lizansıda değil bu.

Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........

erkan koyuncuya çok üzüldüm demir kapıyı kapatan o herif için baya bi sözüm var ama burda sarfetmiyim insan biraz dikkat eder yazık günah valla adamın şansı çok az allah şifa versin

Bjk - Demba Ba Fb - Sow, Emenike Ts - Cardozo Gs - Burak var bu iste bi terslik tebrikler yonetim planlama muthis

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doria falan hikaye, Yabanci Stopere gerek yok. Yabanci Forvet alsinlar, birde Tarik Camdal, belki de Mevlüt. Yeter.

Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........

verirmi hiç ali koç kendi cebinden transfer karşılıyodu başkanlığı prestij olarak görüyo bence o yani zora gelince çeker gider renklere aşık birini bulmak lazım ne olursa olsun

Ünal Aysal önce hajrovic kazığını karsilasin.

Kus kadar aklin var mi, süphe ediyorum acikcasi.

Yazdigi seye bak te allahim, cocuk desen cocuk bile böyle sey yazmaz aslinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt