Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Trabzon bir yerden Para bulmus, Baya oyuncu sattilar ama kesin bir yerden de yardim aliyorlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cezayir Milli Takımı'ndan herhalde de ne derece aradıkları isim olur bilemem tabi.
TS simdi de Medjani almis. Iki Yabanci stoper almislar. + Cardozo + Ihsak. Birde Cardozonun yaninda bir Forvet daha almak istiyorlar. Ya Mitroglou yada Slimani.
Böyle bir forvet oyuncusu Real Madridte yok.
Ts sağlam oldu bence kalede onur var yabancı hakkı da kullanmıyolar 5 yabancı var birini kaleye kullanalım sinan bolat çok iyi kaleci bence defansa Türk al hiçbişey yapamıyosan forvet yabancı şart oğlu şart yoksa ben hiç bişey beklemiyorum bu sene
Trabzon bir yerden Para bulmus, Baya oyuncu sattilar ama kesin bir yerden de yardim aliyorlar...
Son 2 yılda yapılan yanlış transferler
Amrabat-8.6 Milyon Euro
Chedjou-6.3 Milyon Euro
Dany-3.3 Mmilyon Euro
Alex Telles-6.15 Milyon Euro
Izet Hajrovic-3.5 Milyon Euro
Lucas Ontivero-2 Milyon Euro
Salih Dursun-2.75 Milyon Euro
Yiğit Gökoğlan-2.5 Milyon Euro
Burdisso-300.000 Euro
TOPLAM: 35.4 Milyon Euro
şu kadar transferler yerine
2011-2012 sezonu sonunda Alex-PSG'ye gitmeden önce Dany yerine.
STOPER-Chedjou +Dany+Burdisso= 9.9 Milyon Euro -> Alex 2012'de PSG öncesi bonservisi elinde idi.
BEK-Salih Dursun = 2.75 Milyon Euro -> Tarık Çamdal 2013-2014 devre arası etik muhabbeti yapmasak 0, anlaşsak maksimum 1.5-2 Milyon Euro
KANAT- Izet Hajrovic+ Yiğit+ Ontivero+Amrabat=16.6 Milyon Euro -> Geçen Sene başı Arda Turan 24 Milyon Euro
Aynen...Campbell gibi oyuncu sart...Menez'i kacirdik...Defans full türk olmasi lazim aslinda, bazi maclarda Sinan Bolat kaleye girebillir...Ulan su yabanci sinirlamasi olmazsa, Acik ara her sezon Sampiyon olurduk...ve SL de her sene Ceyrek Final falan oynardik..
Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........
Aslinda Aysal artik kendi cebinden para vermesi lazim, o kadar Para var adamin, ulan 10-15 Milyon bile yeter...ama adam vermiyor...Benim o kadar para olsa her yil 100 Milyon verirdim, ama nerde........