Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere de sabit birsey yazin be kardesim. Adnan Polat döminde Galatasaray taraftari ilk defa transfer bombardimani yasamistir. Sanki devamli zapatalar, serdar özkanlar geldi. Kader Keita, Lucas Neil, Harry Kewell, Milan Baros, Fernando Meira, Giovani Dos Santos, Jo, Elano Blumer, Misimovic, Morgan de Sanctis. Bu adamlar icin ne nöbetler tutulmustur kimbilir burda, ama meselenin Yildiz yabanci transferi olmadigini bu taraftar halen anlamadi...
Sneijder ve Drogba büyük isimler, ama biri cinden geldim digeri de futboldan kopmus bir sekilde. Sadece para melesi olan, firsat transferleri bunlar.
Ciddi yönetimsel problem ve boşlukların olduğuna bende katılıyorum kimse kusura bakmasın.
Alpay tamam ama Galatasaray'ın bekleri Tarık ve Veysel mi olacak?
Şimdi Tarık-Veysel mi? Semih-Koray mı?
Bence ikincisi.
Doria çok iyi oyuncu olabilir ama bize Telles ve Bruma'yı da bu yüzden almadık mı
Şimdi Doria alınırsa Telles yada Bruma kadro dışı kalabilir o zman biz bu oyunculardan nasıl faydalanacağız acaba?
Doria alınmasın demiyorum ama bu 5+3 çok sıkıntı.
Bu istatistik çok yanıltıcı oldu çoğumuza.
efans bloğu güven vermediği gibi çok amatörce, iomik hatalar yaptı ve üstelik çoğunda gol ile sonuclandı.
1-2 kere olsa neyse. Sayamadığım kadar rezilikler af edersiniz yaptılar .
Orta saha ve hucum bölgedeki oauncular bunu görmedimi?Hızlı oyunu engeler bu ki engeledi.
Nasıl engeliyor sora bilirsin.
Sen ilerde kafanda korku oluşur , topu kaybedersem arka bahçem beni yaka bilir. Sigortam sağlam değil.
Biz en iyisi garantili oynayalı.. hooooop yan-geri pas. Al sen riske gir bende çıksın , yok be sen al.
5 yabancı ile kadro kurmak cidden inanılmaz zor bizim takım için.
Daha kaleciden çöken bir mühendislik var.
Bu kararın alınmasının sebebi kesinlikle bizim takımın bu durumu.
Diğer 3 büyükte kaleci yerli iken bizim aslında 1 eksik ile başlamamız.
Muslera hepsinden çok daha iyi kaleci. Komple bir kaleci, ve vazgeçilmez, tek başına fark yaratan bir adam. İşte tam bu sebepten bizi zorlayacakları yerden vurma çabasındalar.
muslerayı biraz biz büyütüyoruz. bir takım bile teklif vermedi. bunu kabul edelim.
muslerayı biraz biz büyütüyoruz. bir takım bile teklif vermedi. bunu kabul edelim.
az gol yemek yanıltıcı olduysa birkaç tane daha istatistik vereyim çıkarımlarını sen yap...
en az gol yiyen takımız evet...
peki çok mu pozisyon verdik?... hayır en az gol pozisyonu veren takımız...
peki kalecimiz mi kurtardı?... hayır en çok kurtarış yapan kaleciler arasında bile değil muslera... onur'un kurtardığının 4de birini ancak kurtarmış...
rakibi kalemizden en uzakta oynatan takımız...
bu istatistiklere sahip savunmaya ben bırak berbat demeyi vasat bile demem...
Bugün 15'e bırakıyoruz desek Arsenal, Ospina yerine atlardı Muslera'ya.