Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi yönetimsel problem ve boşlukların olduğuna bende katılıyorum kimse kusura bakmasın.

Bir kere de sabit birsey yazin be kardesim. Adnan Polat döminde Galatasaray taraftari ilk defa transfer bombardimani yasamistir. Sanki devamli zapatalar, serdar özkanlar geldi. Kader Keita, Lucas Neil, Harry Kewell, Milan Baros, Fernando Meira, Giovani Dos Santos, Jo, Elano Blumer, Misimovic, Morgan de Sanctis. Bu adamlar icin ne nöbetler tutulmustur kimbilir burda, ama meselenin Yildiz yabanci transferi olmadigini bu taraftar halen anlamadi...

Sneijder ve Drogba büyük isimler, ama biri cinden geldim digeri de futboldan kopmus bir sekilde. Sadece para melesi olan, firsat transferleri bunlar.

Ahmet çakar beynini sana hibe etmiş anlaşılan . Hepsini vermeseydi keşke :(

10517571_828167803895372_2107763250513659690_n.jpg

Niketown London / Nike Londra mağazası

Ciddi yönetimsel problem ve boşlukların olduğuna bende katılıyorum kimse kusura bakmasın.

Al işte.

yahu bu terimciler nezaman temizlenecek bu forumdan @Serkan Şakrak yok illa toplanıp ayaklanalımmı

linç mi edelim milleti

ayıp ya

size en geç salı gunune kadar muhlet tek bir terımcı bırakırsanız gerısıne karısmayız

Muslera

Veyso semih koray tarik

Melo selcuk

Olcan wes bruma

(Balotelli temsili)

Koray iyi oynasa bu takim tr de her turlu is yapar

Alpay tamam ama Galatasaray'ın bekleri Tarık ve Veysel mi olacak?

Şimdi Tarık-Veysel mi? Semih-Koray mı?

Bence ikincisi.

5 yabancı ile kadro kurmak cidden inanılmaz zor bizim takım için.

Daha kaleciden çöken bir mühendislik var.

Bu kararın alınmasının sebebi kesinlikle bizim takımın bu durumu.

Diğer 3 büyükte kaleci yerli iken bizim aslında 1 eksik ile başlamamız.

Muslera hepsinden çok daha iyi kaleci. Komple bir kaleci, ve vazgeçilmez, tek başına fark yaratan bir adam. İşte tam bu sebepten bizi zorlayacakları yerden vurma çabasındalar.

Doria çok iyi oyuncu olabilir ama bize Telles ve Bruma'yı da bu yüzden almadık mı

Şimdi Doria alınırsa Telles yada Bruma kadro dışı kalabilir o zman biz bu oyunculardan nasıl faydalanacağız acaba?

Doria alınmasın demiyorum ama bu 5+3 çok sıkıntı.

zaten kalecin yabancıyken işimşz zor.forvet yetersiz defans desek 2 yıldır istikrar yakalayamadık. bekleri soylemiyorum bile.

yönetim sınıfta kaldı bu net. 2 yılda takım geriledi .sağlıklı takım kuramıyoruz fb bjk 5 yabancılı kadroları bize göre cok rahat yapıyorlar. bizde olmuyor işte. işimiz zor kabul edelim.

Bu istatistik çok yanıltıcı oldu çoğumuza.

efans bloğu güven vermediği gibi çok amatörce, iomik hatalar yaptı ve üstelik çoğunda gol ile sonuclandı.

1-2 kere olsa neyse. Sayamadığım kadar rezilikler af edersiniz yaptılar .

Orta saha ve hucum bölgedeki oauncular bunu görmedimi?Hızlı oyunu engeler bu ki engeledi.

Nasıl engeliyor sora bilirsin.

Sen ilerde kafanda korku oluşur , topu kaybedersem arka bahçem beni yaka bilir. Sigortam sağlam değil.

Biz en iyisi garantili oynayalı.. hooooop yan-geri pas. Al sen riske gir bende çıksın , yok be sen al.

az gol yemek yanıltıcı olduysa birkaç tane daha istatistik vereyim çıkarımlarını sen yap...

en az gol yiyen takımız evet...

peki çok mu pozisyon verdik?... hayır en az gol pozisyonu veren takımız...

peki kalecimiz mi kurtardı?... hayır en çok kurtarış yapan kaleciler arasında bile değil muslera... onur'un kurtardığının 4de birini ancak kurtarmış...

rakibi kalemizden en uzakta oynatan takımız...

bu istatistiklere sahip savunmaya ben bırak berbat demeyi vasat bile demem...

Bu arada bir üst mesajımdan Muslera gitsin mesajı almayın sakın.

Muslera bu takımın Melo ve Sneijder kadar ve hatta karakteri itibari ile onlardan bile değerli bir ismi.

5 yabancı ile kadro kurmak cidden inanılmaz zor bizim takım için.

Daha kaleciden çöken bir mühendislik var.

Bu kararın alınmasının sebebi kesinlikle bizim takımın bu durumu.

Diğer 3 büyükte kaleci yerli iken bizim aslında 1 eksik ile başlamamız.

Muslera hepsinden çok daha iyi kaleci. Komple bir kaleci, ve vazgeçilmez, tek başına fark yaratan bir adam. İşte tam bu sebepten bizi zorlayacakları yerden vurma çabasındalar.

muslerayı biraz biz büyütüyoruz. bir takım bile teklif vermedi. bunu kabul edelim.

muslerayı alacak para henüz basılmadı.

muslerayı biraz biz büyütüyoruz. bir takım bile teklif vermedi. bunu kabul edelim.

Katılmıyorum, kendisi dünya çapında bir kaleci. Ve çok büyük bir karakter.

Takıma bu kadar aidiyet duyan bir yabancı bulmak kolay değil.

Muslera-Melo-Sneijder 3 yabancı olsa oynatacağımız 3 isim olur bu takımda.

Ama TFF 'nin amacı da bu zaten.

Veysel-Tarık / Sabri-Balta

gibi zayıf karınlara zorlamak bizi.

az gol yemek yanıltıcı olduysa birkaç tane daha istatistik vereyim çıkarımlarını sen yap...

en az gol yiyen takımız evet...

peki çok mu pozisyon verdik?... hayır en az gol pozisyonu veren takımız...

peki kalecimiz mi kurtardı?... hayır en çok kurtarış yapan kaleciler arasında bile değil muslera... onur'un kurtardığının 4de birini ancak kurtarmış...

rakibi kalemizden en uzakta oynatan takımız...

bu istatistiklere sahip savunmaya ben bırak berbat demeyi vasat bile demem...

Anlatmak istediğimi anlatamamışım sana demek ki.

Neyse sorun değil.

Cidden merak ediyorum. Tarık kadar oynayacak adamı, Tarık'ın geldiği Alman alt liglerinde bulamaz mıyız?

Almanya'yı iyi bilen arkadaşlara bir diğer sorum da Kaan Ayhan, Koray'dan çok mu iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt