Mesut Aslan
Kırmızı Üye
- 5 Haziran 2009
- 1.965
- 153
- 1.333
Eboue yi satamamamiz hala korkunc bir olay.
Dany i keza ayni sekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajınızı ve insanları etiketleme hevesinizi şimdi gördüm. Yönetim çok başarılı diyelim. Sırf Hajrovic olayındaki komik ihmalin bize faturası bize 9 milyon Euro.. Ben ne Terimci nede Aysalcıyım. Benim safım Galatasaray !
Eboue yi satamamamiz hala korkunc bir olay.
Yoooo son derece normal ,
biri kemiksiz 2,2 diğeri 1 küsür milyon avro alıyor neden gitsinler , bu paraları kim verir ,
haa hem paralarını ödeyip hemde bonservislerini verirsek belki ...
Bu ikisine Chedjouyuda ilave edin .
Mesajınızı ve insanları etiketleme hevesinizi şimdi gördüm. Yönetim çok başarılı diyelim. Sırf Hajrovic olayındaki komik ihmalin bize faturası bize 9 milyon Euro.. Ben ne Terimci nede Aysalcıyım. Benim safım Galatasaray !
Hayir sen bi terimcisin. Aysal ve yonetim dusmani bi zavalli. En yakin zamanda kokunuzu kaziyacagiz.
Neden cevap vermiyosun konussana
O senin düşüncelerin ön yargılarınla uğraşacak vaktim yok. Ayrıca yorumuna bakılırsa sende Aysal'cı mısın? Prandelli değerli bir hoca, çok istiyorum başarılı olmasını fakat şayet ilk 10 hafta beklenen ritm ve başarı yakalanmazsa en önde sen yönetim istifa demeyeceğini bana sen dahil kimse garanti veremez !
Yaziklar olsun. Bide cevap veriyo.
Size aziz yildirim gibi baskanlar müstahak. Terimci diye raporladim ins ceza alirsin.
Buralarda terimcileri sevmeyiz. Bilesin.
transfer haberi olmayınca millet birbirleriyle kavga etmeye başlamış![]()
Verilemeyecek hiç bir cevabım yok çok şükür ama tavrından biraz yaşını kestirebiliyorum.
Yazmazsan seninle muhattap olmak gibi bir niyetimin olmadığını görebilirsinİyi forumlar.