Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turk futbolunun gelisimi acisindan yabanci kontenjanini dusuruyolar da ne bir sag bek ne sol bek ne orta saha ne forvet göremiyoruz dogru duzgun.

Mesajınızı ve insanları etiketleme hevesinizi şimdi gördüm. Yönetim çok başarılı diyelim. Sırf Hajrovic olayındaki komik ihmalin bize faturası bize 9 milyon Euro.. Ben ne Terimci nede Aysalcıyım. Benim safım Galatasaray !

Hayir sen bi terimcisin. Aysal ve yonetim dusmani bi zavalli. En yakin zamanda kokunuzu kaziyacagiz.

Ontivero nun kiralik

Eboue nin ve dany nin hemen satilmasi gerekiyor.

Chedjou yerine de kaliteli saglam beton gib bir stoper sart.

Eboue yi satamamamiz hala korkunc bir olay.

Dany i keza ayni sekilde.

Yoooo son derece normal ,

biri kemiksiz 2,2 diğeri 1 küsür milyon avro alıyor neden gitsinler , bu paraları kim verir ,

haa hem paralarını ödeyip hemde bonservislerini verirsek belki ...

Bu ikisine Chedjouyuda ilave edin .

Bu arada Eboue'nin bu sene sözleşmesi bitiyor galiba ama Dany ve Chedjou ?

Defans için Kosta Rikalı , Oscar Duarte nasıl olur ? World Cup'da iyi maçlar çıkardı .

Yoooo son derece normal ,

biri kemiksiz 2,2 diğeri 1 küsür milyon avro alıyor neden gitsinler , bu paraları kim verir ,

haa hem paralarını ödeyip hemde bonservislerini verirsek belki ...

Bu ikisine Chedjouyuda ilave edin .

Bu adamlarda illaki oynamak istiyolardir, bu kadar alamiyolarsa illaki bunlara yakin verebilecek klupler vardır. Bunuda bizim klup bulacak. Biraz satis pazarlama yapacaklar.

Mesajınızı ve insanları etiketleme hevesinizi şimdi gördüm. Yönetim çok başarılı diyelim. Sırf Hajrovic olayındaki komik ihmalin bize faturası bize 9 milyon Euro.. Ben ne Terimci nede Aysalcıyım. Benim safım Galatasaray !

Neden cevap vermiyosun konussana

Hayir sen bi terimcisin. Aysal ve yonetim dusmani bi zavalli. En yakin zamanda kokunuzu kaziyacagiz.

O senin düşüncelerin ön yargılarınla uğraşacak vaktim yok. Ayrıca yorumuna bakılırsa sende Aysal'cı mısın? Prandelli değerli bir hoca, çok istiyorum başarılı olmasını fakat şayet ilk 10 hafta beklenen ritm ve başarı yakalanmazsa en önde sen yönetim istifa demeyeceğini bana sen dahil kimse garanti veremez !

O senin düşüncelerin ön yargılarınla uğraşacak vaktim yok. Ayrıca yorumuna bakılırsa sende Aysal'cı mısın? Prandelli değerli bir hoca, çok istiyorum başarılı olmasını fakat şayet ilk 10 hafta beklenen ritm ve başarı yakalanmazsa en önde sen yönetim istifa demeyeceğini bana sen dahil kimse garanti veremez !

Yaziklar olsun. Bide cevap veriyo.

Size aziz yildirim gibi baskanlar müstahak. Terimci diye raporladim ins ceza alirsin.

Buralarda terimcileri sevmeyiz. Bilesin.

sakat olmasa bunu isterdim forvet olarak hem genç (1994 doğumlu)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f-qIvjtXK54[/media]

Chedjou satılırsa çok sevinirim.. Kiralamak istersekte mutlaka ciddi talipleri çıkar. Lider stoper şart oğlu şart !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt