Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesüt hoşcan : galatasaray'ın 2 günü var demiş resmen tehdit hala ilgileniyormuyuz bu tarıkla yahu

karabükte gayet iyiydi karabük'ün efsane çıkışının baş mimarlarından geçen yıl herşey istatislik değil oyun içinde gayet başarılıydı aldığı dakikalarda, salih dursun yaptın adamı katılmıyorum

aga müthiş oynayip beni yamultsunda sorun degil. salih dursun en fazla defans olur dicemde. herif zaten defansmiş.:D

beyler bılmıyorum bana mı oyle gelıyor ama bu sezon ıyı planlama yapamadık...hocamız anıden degıstı 'yine'..uzun aramalar sonucunda yenı td bulduk...transfer yapmıyoruz eldekılerı gonderemıyoruz sponsor bellı degıl hazırlık maclarımız dogru duzgun degıl 2. kamp ıptal olmus napıyoruz allah askına kendımıze gelmemız gerekmıyor mu yıne mı rehavet var ustumuzde?

Leverkusen S04'dan stoper Papadapoulos'u almış Ömer Toprak'ı satacaklar mı acaba

tapatalk

Klüp çok kötü yönetiliyor gerçektende yönetim iyice uyumaya başladı daha doğru düzgün kamp programimiz bile yok 3 tane maç yaptık ve bundan sonraki maç a madrid ile ondan sonrada süper Kupa maçı var burda Ünal Aysali vizyonlu bir başkan olarak övüyorduk ama artık görünen hiçte öyle değil bir takımın kamp programı 1 sene önceden belirleniyor. Bu sene bol bol dua edelim bu sene takım Allaha emanet prandelliye güveniyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan Baslicam su Mesut Hovsana da Tarigina da Adam düpedüz bize kazik atmaya calisiyor..Veysel yeter o bölgeye!

Klüp çok kötü yönetiliyor gerçektende yönetim iyice uyumaya başladı daha doğru düzgün kamp programimiz bile yok 3 tane maç yaptık ve bundan sonraki maç a madrid ile ondan sonrada süper Kupa maçı var burda Ünal Aysali vizyonlu bir başkan olarak övüyorduk ama artık görünen hiçte öyle değil bir takımın kamp programı 1 sene önceden belirleniyor. Bu sene bol bol dua edelim bu sene takım Allaha emanet prandelliye güveniyorum

Ali Dürüst= Maliye, disiplin

Abdürrahim Albayrak= Özveri, Bağlantı Köprüsü, Enerji

Fatih Terim = disiplin, ağırlık, hükümet ile birebir iletişim

Bu 3'ünü kaybettik 3 ayda, ondan sonra Aysal'ın böyle olması normal. Çünkü o zaman da yurt içinde çok bir fonksiyonu yoktu.

Aysal burası için yabancı, adamın bağlantıları derin ama hepsi yurt dışı ve ticaret kaynaklı.

St Etienne de santrfora Van Wolfswinkeli almış bunlar da Mevlüt'ü yollayacak herhalde :D

tapatalk

Tehdit falan yok adam düzgün bir şekilde gidecek-kalacakları tez sürede belirleyip lige hazırlanmak istiyor bizim aksimize

kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar tarıkı satmak istiyoruz galatasaraya dediler ortalığı karıştırdılar bi güzel sonra işi yokuşa sürmeye başladılar 6 milyon filan o da yetmedi bide erkanı bize kitlemeye çalıştılar keriz yerine koyuluyoruz resmen..

Ali Dürüst= Maliye, disiplin

Abdürrahim Albayrak= Özveri, Bağlantı Köprüsü, Enerji

Fatih Terim = disiplin, ağırlık, hükümet ile birebir iletişim

Bu 3'ünü kaybettik 3 ayda, ondan sonra Aysal'ın böyle olması normal. Çünkü o zaman da yurt içinde çok bir fonksiyonu yoktu.

Aysal burası için yabancı, adamın bağlantıları derin ama hepsi yurt dışı ve ticaret kaynaklı.

Bu 3 kişinin sebebide Ünal Aysal ve baş sorumlusa o

Yakında Ömer Toprak için GS ve FB yarışıyor diye haberler çıkar.

Adamı satmaya niyetlenseler bile fiyatı iyice yükselecek. Almanlar oyuncudan ufak bir sinyal alırsa bu fırsatı kaçırmaz.

tapatalk

kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar tarıkı satmak istiyoruz galatasaraya dediler ortalığı karıştırdılar bi güzel sonra işi yokuşa sürmeye başladılar 6 milyon filan o da yetmedi bide erkanı bize kitlemeye çalıştılar keriz yerine koyuluyoruz resmen..

Tarık-Erkan paketini soran Galatasaray diye tekrarladı bugün

Doria + Tarık için çaba sarf edeceğimize, gidelim Darmian'ı veya Caceres'i alalım. Sağ bek de oynarlar, stoper de oynarlar.

Beyler 2. Etap kamp çalışması olan Belçika iptal biliyormuydunuz bu nasıl bir program ben anlamadım ne yaptigimizi bizde bilmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt