Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karabükte gayet iyiydi karabük'ün efsane çıkışının baş mimarlarından geçen yıl herşey istatislik değil oyun içinde gayet başarılıydı aldığı dakikalarda, salih dursun yaptın adamı katılmıyorum
Leverkusen S04'dan stoper Papadapoulos'u almış Ömer Toprak'ı satacaklar mı acaba
tapatalk
hadi bakalım inş
mesüt hoşcan : galatasaray'ın 2 günü var demiş resmen tehdit hala ilgileniyormuyuz bu tarıkla yahu
Klüp çok kötü yönetiliyor gerçektende yönetim iyice uyumaya başladı daha doğru düzgün kamp programimiz bile yok 3 tane maç yaptık ve bundan sonraki maç a madrid ile ondan sonrada süper Kupa maçı var burda Ünal Aysali vizyonlu bir başkan olarak övüyorduk ama artık görünen hiçte öyle değil bir takımın kamp programı 1 sene önceden belirleniyor. Bu sene bol bol dua edelim bu sene takım Allaha emanet prandelliye güveniyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tehdit falan yok adam düzgün bir şekilde gidecek-kalacakları tez sürede belirleyip lige hazırlanmak istiyor bizim aksimize
Ali Dürüst= Maliye, disiplin
Abdürrahim Albayrak= Özveri, Bağlantı Köprüsü, Enerji
Fatih Terim = disiplin, ağırlık, hükümet ile birebir iletişim
Bu 3'ünü kaybettik 3 ayda, ondan sonra Aysal'ın böyle olması normal. Çünkü o zaman da yurt içinde çok bir fonksiyonu yoktu.
Aysal burası için yabancı, adamın bağlantıları derin ama hepsi yurt dışı ve ticaret kaynaklı.
kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar tarıkı satmak istiyoruz galatasaraya dediler ortalığı karıştırdılar bi güzel sonra işi yokuşa sürmeye başladılar 6 milyon filan o da yetmedi bide erkanı bize kitlemeye çalıştılar keriz yerine koyuluyoruz resmen..
Tarık-Erkan paketini soran Galatasaray diye tekrarladı bugün