Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız feghouli transferi tıpkı maicon, gomis ve belhanda gibi net konuşuluyor hatta anlaşıldı bile deniyor bence bu iş olur beleşe aldıkları oyuncudan 4.5-5 m euro para kazanacaklar onu geçtim adamların paraya ihtiyacı yok ki yıllık 70-80 m pound yayın gelirleri var gidecek oyuncudan 3-5 koparmaya bakmaz :oley:

o mantikla satmayada yanasmaz.
yeni oyuncular almak icin onlarda oyuncu satmalari lazim ffp.
ondan satabilirler.

Yalnız feghouli transferi tıpkı maicon, gomis ve belhanda gibi net konuşuluyor hatta anlaşıldı bile deniyor bence bu iş olur beleşe aldıkları oyuncudan 4.5-5 m euro para kazanacaklar onu geçtim adamların paraya ihtiyacı yok ki yıllık 70-80 m pound yayın gelirleri var gidecek oyuncudan 3-5 koparmaya bakmaz :oley:
Fener'in Nani'yi 6 milyona aldığını hesaba katarsak mantıklı bir rakam. İngilizler satarken işe yaramayan oyuncularda 3-5 aramaz. Belli ki Biliç silmiş adamı. Ciddi revizyon düşünüyor West Ham.

Oyuncunun anlaştığı bir kulüp varsa verirler. Şu durumda önemli olan Feghouli'yi ikna etmek ki o da zor değil başkası araya girmez ise.

HTC 10

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Yaman Arkın[/TD]
[TD="class: alt1"]04.07.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]Boğaç Bozkurt hesabını kullan bundan sonra. Umarım bir daha da fake hesap açtığını görmeyiz.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

niye böyle şeyler yapıyorsun boğaç?

aynen. topu tutabiliyor bu çok önemli bizim kanat oyuncularımızın hiçbirinde yok bu özellik bu yüzden rakib yarısahaya yıkamıyoruz oyunu.. fiziğide çok iyi türkiyede yıkacak adam yok bunu. seri çalımlar da atabiliyor bazen hızı gayed yeterli bu lige fazla bir adam.

sneijder kalıcaksa şöyle olur takım

-----------------muslera----------------

bek------maicon------serdar-------bek

Feghouli--Tolga--Asamoah--Sneijder

---------Belhanda----------------------
----------------------Gomis-------------

muslera
full back
maicon (lider)
kesici stoper(serdar,ahmed)
defansif uzun bek
orta Açık sağ (feghouli)
6 numara tolga
8 numara asamoah
orta açık sol ( sneijder) (bu zaten hep sola atıb oynuyordu kendini şimdi direk sola koyaımda iyice dar alanda oynasın yaşlandı zaten)
Trequartista (serbest oyuncu 10 numara hücumun beyni) (belhanda)
komple Forward ( Gomis)

Ben olsam Asamoah ve Sneijder'in yerini değiştiririm. Ya da Asamoah yerine Vainqueur'u alırım, solda Garry-Yasin falan oynar. Sola yakın oynamakla soldan yardıra yardıra oynamak başka bişey. Bence Sneijder artık yaşı gereği biraz daha geriden top alıp oyun kurmalı. Selçuk'un görevini Sneijder'e verelim yani. Sneijder orta sahada zayıf kalır, savunma konusunda çok faydalı olmaz diyebilirsin ki bence de öyle ama sanki Selçuk savunma yapıyor. Boş boş dolaşıyor sahada. Madem ikisinin de savunmayla alakası yok, en azından daha fazla dikine pas yapabilecek Sneijder 8 numara pozisyonunda oynasın. Onun defansif yönden açıklarını Vainqueur kapatsın. Zaten savunma konusunda hemfikiriz hatta sadece bir bek transferi yapılacaksa sağı seçerim. Solu Carole-Linnes ile döndürürüz. Gerisi ise;

----- Vainqueur-Sneijder ----
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
------------- Gomis -------------

Tudor, NTV Spor'da Belhanda ve Sneijder birlikte de oynayabilir demişti. Bunu Sneijder gidecek demek istemediği için de söylemiş olabilir tabii ama yoksa bunu düşünmüş olabilir. Yoksa geriye bir ihtimal kalıyor; 4-3-2-1 veya 3-4-2-1 dizilimleri. Üçlü savunmayı da tercih etmeyeceğini söyledi.

yanliz bein aspor kesin bitti diyordu.
burda böyle birsey yok.

Bruma gittiği için Tudor mutlak bir kanat istiyor bence kono'ya 12.5 m euro vermiş schalke yerine bedavaya almış ve kadroda düşünmeyen west ham'ı ikna etmek daha basit olabilir hatta gizlice bitirmiş bile olabilirler ama genel olarak doğru işler üstünde gidiyoruz.

Bir de west ham taraftarlarının yorumlarını takip ediyorum onlarda antonio'dan dolayı feghouli şans bulamayacağı için ayrılacağını söylüyorlar. Tabi bazılarına göre feghouli > antonio'ymuş onlarda 4.5 m euro'yu az buluyorlar :D

Son düzenleme:
ali naci küçük‏ @nkucukk 27 Haz
Listedeki isimleri duydukça, inanıyorum Galatasaray'ın şampiyonluğuna??????
Güzel sürprizler var
Orta sahada Belhanda, Gomis ayarında olacak

bu nası bi twit yahu,listedeki isimleri biliyo,ama söylemiyo

ve bu adamın mesleği=gazeteci

bi gariplik var bu işte

ali naci küçük‏ @nkucukk 27 Haz
Listedeki isimleri duydukça, inanıyorum Galatasaray'ın şampiyonluğuna?
Güzel sürprizler var
Orta sahada Belhanda, Gomis ayarında olacak

bu nası bi twit yahu,listedeki isimleri biliyo,ama söylemiyo

ve bu adamın mesleği=gazeteci

bi gariplik var bu işte
Büyük gıcıklık... Listeyi biliyor da söylemiyor.
Yedik bizde

Imbula / Lemina
Tarzı adamlar var.

Uyku tutmadı ya... :/

Feghouli + Imbula/Lemina + Pasalic olabilir.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
"Wesley mutlu...ama Yönetim / Teknik Ekip mutlu değil" manasında cevap yazmış Rodnej Sneijder Snap de.

aacc7477ec60a13176d8fb531e276be4.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
sağbeke dani alvesi alsaydık kızarmıydınız yasından ötürü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt