Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter geçtiğimiz yaz 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa'yı kamp kadrosuna almadı.

Benim de zoruma giden buydu ama artık rahatım. Koskoca bir markaya iyi veda etmek zaten Dursun gibi birine iltifat olurdu. O'na o kadar şerefli bir eylemin nasip olmaması iyi birşey.

Taraaftara da layık. 15 sene daaha beklerler. İnşallah Galatasaray zarar görmez bu sürede. Tek derdim o. Yoksa bu meselede tarafını Dursun'dan yana koyanlar sportif olarak en acı şeyşeri yaşamalarını dilerim söz konusu Galatasaray olmasa.
Valla Sneijder bu şekilde ayrılırsa bunun en kötü sonucu itibar olur bence. Dünyanın saygı duyduğu bi adam olur da kötü referans verirse ilerde büyük sıkıntıya yol açabilir.

Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..
Her oyuncunun iniş çıkışlı dönemi olur, yüksek seviyedeyken böylesini getiremezsin zatenn. Fırsat transferi bunlar

Göndermeye çalıştığımızı herkes biliyor bedeli de ortada istedikleri an alabilirler. Buyursunlar alsınlar. Ama alex ı gönderen Aykut ve Aziz bu adamı almaz emin ol. Alırlarsa da sırf nispet için alırlar bir sene olmadan gönderirler. Ancak artık onlar da o kadar zengin değil.

Gönderdikleri günden bugüne yüzleri gülmüyor. Taraftarların büyük çoğunluğu ikisinden de nefret ediyor. Gönderdiklerinin heykeli var. Bugün gelse havaalanı yıkılır.

İnşallah yanılırım ama ve biz de gönderdiğimizi unutacak kadar başarılı oluruz ama büyük ihtimalle olacak olan gönderdiğimizi asla unutmayacağız ama gönderenlere hemen hergün lanet edeceğiz. Tıpkı Alex olayı gibi.

Göndermeye çalıştığımızı herkes biliyor bedeli de ortada istedikleri an alabilirler. Buyursunlar alsınlar. Ama alex ı gönderen Aykut ve Aziz bu adamı almaz emin ol. Alırlarsa da sırf nispet için alırlar bir sene olmadan gönderirler. Ancak artık onlar da o kadar zengin değil.

Sezon içinde ben askerde olacağım ama maçları izleyebildiğim kadar analiz yaparız hocam Sneijderle mi Sneijdersiz mi Galatasaray top oynuyor Sneijder Galatasaray'ın %30'unu oluşturuyor..
Ya yerine gerçek bir 10 bulacaksın..
Ben Arfa mesela tam cuk oturur ya da Belhanda için dua edip top oynamasını bekliceksin..
Bu şifre şampiyonluğun gelip gelmeyeceğini gösterecek..
Beşiktaş Pepe gibi bir oyuncuyu alarak bir tek santraforla ligin en hazır takımı önümüzde ki yılda onları geçmek istiyorsak Wesley'in alternatifini transfer etmek zorundayız..

Valla Sneijder bu şekilde ayrılırsa bunun en kötü sonucu itibar olur bence. Dünyanın saygı duyduğu bi adam olur da kötü referans verirse ilerde büyük sıkıntıya yol açabilir.

Bunu zannetmiyorum, sikeden ve üzerinin örtülmesinden kötü referans yok. Ama parasini alan topcularin umrunda bile degildi.

Fesih edilirse de olur sözlesmesi, bana kalirsa cok fazla ödüyoruz. Iyi oynasa bile karsilayamaz o ücreti.

Ben Donk'u kampa bile almam Tarık Çamdal filan bunların hiç birini görmek bile istemem ama işte takımın başında Tudor olunca ne olacağını kestiremiyorum. Şimdi antremanlarda tempoya ayak uydurup ayakta kalırsa Tudor bunu takımda kesin tutar.

Her oyuncunun iniş çıkışlı dönemi olur, yüksek seviyedeyken böylesini getiremezsin zatenn. Fırsat transferi bunlar

Fatihcim Feghouli kalitesine lafım yok yılan gibi adam eyvallah gelsin benim eleştirim ona da kamyonla para verip Sneijder'e parandan indirim yap kafası..
Bu bir tezattır..

Bence Sneijder gönderilmeyi hakedecek hiçbirşey yapmadı eğer o gidiyorsa herkes gönderilsin geçen sezon top mu oynadılar.
Son sözüm budur..

Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..

Yönetim konusunda dediğine katılıyorum ama Premier Lig' deki maaş skalasını eskisi gibi düşünme. Küme düşen takımlar bile çok rahat bizim ödediğimiz paralara çıkabiliyor hatta Feghouli daha fazlasını bile alıyor olabilir. Galatasaray markası da şu an prestij kaybetmekte. Avrupa da herkes kaçıncı ön elemeden başladığımıza bakıyor. Maliyetlerin bu kadar yüksek olma sebeplerinden biri de bu zaten. Aldığımız oyuncuları 1 ay sonra alsak belki 500 bin euro fark ederdi.

roma gonalonsu 5 milyona aldığı için feghouliye 5 vermek ağır gelmiştir

bayram haklı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt