Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Inter geçtiğimiz yaz 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa'yı kamp kadrosuna almadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk için ıkına ıkına geliştiren argümanlara bak... İşte futboldan anladığı bu kadar.
Valla Sneijder bu şekilde ayrılırsa bunun en kötü sonucu itibar olur bence. Dünyanın saygı duyduğu bi adam olur da kötü referans verirse ilerde büyük sıkıntıya yol açabilir.Benim de zoruma giden buydu ama artık rahatım. Koskoca bir markaya iyi veda etmek zaten Dursun gibi birine iltifat olurdu. O'na o kadar şerefli bir eylemin nasip olmaması iyi birşey.
Taraaftara da layık. 15 sene daaha beklerler. İnşallah Galatasaray zarar görmez bu sürede. Tek derdim o. Yoksa bu meselede tarafını Dursun'dan yana koyanlar sportif olarak en acı şeyşeri yaşamalarını dilerim söz konusu Galatasaray olmasa.
Niyeymis onu da yazmis mi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
adama 2. madde de herduyduğuna inanıyor diyorsun. 3. madde de sen planlarimizda yoksun gelme demedikleri ne malum diye hayali bir cümle kuruyorsun kardeş.
Her oyuncunun iniş çıkışlı dönemi olur, yüksek seviyedeyken böylesini getiremezsin zatenn. Fırsat transferi bunlarValencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..
Göndermeye çalıştığımızı herkes biliyor bedeli de ortada istedikleri an alabilirler. Buyursunlar alsınlar. Ama alex ı gönderen Aykut ve Aziz bu adamı almaz emin ol. Alırlarsa da sırf nispet için alırlar bir sene olmadan gönderirler. Ancak artık onlar da o kadar zengin değil.
Göndermeye çalıştığımızı herkes biliyor bedeli de ortada istedikleri an alabilirler. Buyursunlar alsınlar. Ama alex ı gönderen Aykut ve Aziz bu adamı almaz emin ol. Alırlarsa da sırf nispet için alırlar bir sene olmadan gönderirler. Ancak artık onlar da o kadar zengin değil.
Valla Sneijder bu şekilde ayrılırsa bunun en kötü sonucu itibar olur bence. Dünyanın saygı duyduğu bi adam olur da kötü referans verirse ilerde büyük sıkıntıya yol açabilir.
Fesih edilirse de olur sözlesmesi, bana kalirsa cok fazla ödüyoruz. Iyi oynasa bile karsilayamaz o ücreti.
Bayram Tutumlu feguli hayal demiş?
Her oyuncunun iniş çıkışlı dönemi olur, yüksek seviyedeyken böylesini getiremezsin zatenn. Fırsat transferi bunlar
Para verin gideyim derse mecbur kalacak ve verim alınacak. Uzlaşacağını sanmıyorum. Kuruşu kuruşuna alırNasıl gidecek ya bu adam? İpler komple elinde. Yönetim yok yere camianın canını sıkıyor. Beynini sevdiklerim.
Bayram Tutumlu @BayramTOficial 56 dk.56 dakika önceDaha fazla
Feghouli yalanını kim yayıyor??Roma alamadı şartları ağır diye!!
Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..
Bayram Tutumlu @BayramTOficial 56 dk.56 dakika önceDaha fazla
Feghouli yalanını kim yayıyor??Roma alamadı şartları ağır diye!!
Selcukta 3 belhanda eder demisBayram Tutumlu feguli hayal demiş?