Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Sinan Bilgin bunu beğendi.bak sen büyük ihtimalle açılış maçı olan ajax maçını tvden izliyorken ben locadaydım. Yanlışa devam etme. Küçük düşersin burda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Bilgin bunu beğendi.bak sen büyük ihtimalle açılış maçı olan ajax maçını tvden izliyorken ben locadaydım. Yanlışa devam etme. Küçük düşersin burda.
Avcinin aldirdigini düsünmüyorum, bu isin arkasinda baska isler var bence.Başakşehir in ilk 11 ortalaması 30 u geçiyor bu transferle. Cengizle Mahmıt a ciğer nakli düşünüyorlarmış.... Avcı da bozacak bu gidişle kendini....
kaliteli amaYas daha 33 diyorsun sergen
33 yasinda oldugu icin sivas'a geliyor zaten
Maicon Belhanda Gomis gelmeden once de bunu diyordun
City alirsa formasini alirim, harika bir futbolcu.
Renkdaslarim antuda yazıyor diyerek kendi kendini ele vermişsin. Yazıklar olsun bir an için gerçekten Galatasaraylı olduğuna inanmıştım.
Arouna Kone - Performans 16/17 | Transfermarkt yaş daha 33.bu kalitede birinin sivasta ne işi var?sakatlık sorunu mu yaşadı?
Arouna Kone - Performans 16/17 | Transfermarkt yaş daha 33.bu kalitede birinin sivasta ne işi var?sakatlık sorunu mu yaşadı?
Izlemediginiz oyuncu hakkinda yorum yapmayin
Bu Trezeguet kadinlarin,kizlarin tribunde isi yok diyen bi gerizekali
Bruma, Sneijder gitti bunların ne artısı olacak takıma?
Yüzde yüz katiliyorum Volkan, bunu Cengizin nazarinda da söyledim.+1905 doğru diyorsun Kenan
Cengiz cidden potansiyeli çok yüksek bir isim
Eğer doğru işlenirse çok iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum
Hatta ben bu olayı daha da genelleştirmek istiyorum
bana kalsa 16-18 yaşındaki yetenekli Türk çocuklarının yurt dışına çıkması gerektiği kanaatindeyim
Çünkü baktığın zaman çoğunda ciddi yetenek var
ama maalesef biz ülkece bunu bir türlü işleyemiyoruz
Bruma, Sneijder gitti bunların ne artısı olacak takıma?
kayseri bile iyi transferler yapiyor