Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.232
- 12.975
- 2.658
hakan baltami kaldi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar 10 gün ceza almıştım güncel transfer duyumları nedir acil biri bilgilendirebilir mi kadro kurucam
Gülmedim
Arkadaslar polis birisinden neden DNA ister? Bugun bana mektup gelmis, sali 13 temmuz DNA vermem gerekiyormus ama Sali gunu 11 temmuz oluyor ve 13 temmuzda persembe gunu
Bunu bize niye soruyorsunArkadaslar polis birisinden neden DNA ister? Bugun bana mektup gelmis, sali 13 temmuz DNA vermem gerekiyormus ama Sali gunu 11 temmuz oluyor ve 13 temmuzda persembe gunu
Arkadaslar polis birisinden neden DNA ister? Bugun bana mektup gelmis, sali 13 temmuz DNA vermem gerekiyormus ama Sali gunu 11 temmuz oluyor ve 13 temmuzda persembe gunu
Bizde solbekmi varmış
Valla bildigim birsey yok. Polisi aradim o buroda telefona bakan yok. Genel numarayi aradim bugun gec oldu simdi olmaz yarin ara dedi :sBunu bize niye soruyorsun
Polise sorsana
Bir olaya falanmı karıştın yoksa hakkında ihbarmi var
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mektup atmislar postaya ama tarihlerde yanlismesaj mı gönderdiler?
zamanın da çok kaçak et kestin mi?
Birşey yapmadin ise rahat olValla bildigim birsey yok. Polisi aradim o buroda telefona bakan yok. Genel numarayi aradim bugun gec oldu simdi olmaz yarin ara dedi :s
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biri sana şaka yapıyor olabilirMektup atmislar postaya ama tarihlerde yanlis
Allah korusun ama bak bu olabilirBaba olmuş olabilirsin.
Mektup atmislar postaya ama tarihlerde yanlis
Burasi Hollanda rdasBirşey yapmadin ise rahat ol
Gerçi burası Türkiye ne olacağı belli olmaz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı olmaz o zaman rahat ol