- 30 Ağustos 2009
- 30.207
- 20.152
- 2.593
Sneijder sevenler tarafından ağır saldırı altındayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk bu saatten sonra çiftetelli oynar.Zannetmiyorum. Selçuk biraz fit olunca 8 numara oynar başka da oynayamaz. Çünkü selçuk hareketli oyunda filan gol atabilen oyunu baskı altındayken okuyabilip hızlı oynayan bir adam değil. Rakibin üzerine de gitmez. Selçuk gerçekten de tarz olarak Pirlo gibi. Geriden pas alıp baskı olmadığı anda rahat rahat dönecek ve oyun alanına bakacak kadar zamanı olacak ki gerçekten iyi olan pas yeteneğini göstersin.
Selçuk için ideal oyun yavaş oynanan bir maç ve kendisine koşu gösterecek Burak tarzı santrafor. Başka türlü çok zor.
Kufru hakedıyorlar aydın aslanı ziyaret etmem gerek zaten 1 sanslı sneijderciye sövebılırım bu araSneijder sevenler tarafından ağır saldırı altındayım.
mehmet topal daha teknik ve hücumcu Vainqueur yanında. Vainqueur tam bir çapa, top kapıp yanındakine verir o kadar. De Jong gibi özellikleri, yaşı genc oldugundan daha direncli tabi
Kufru hakedıyorlar aydın aslanı ziyaret etmem gerek zaten 1 sanslı sneijderciye sövebılırım bu ara
Meydan leşcuk'çulara ve kötürüm tolgacılara kalmış. Ben gidiyorum. Sizi hayallerinizle başbaşa bırakayım ������������������������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meydan leşcuk'çulara ve kötürüm tolgacılara kalmış. Ben gidiyorum. Sizi hayallerinizle başbaşa bırakayım ������������������������
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimsenin Selçuk'u veya Tolga'yı kadroda görmek istediğini sanmıyorum ama gene de ikisinden birine hazır olun derim ben.
Alessio Cerci nasıl topçu izleyen varmı klüpsuzmus şuan
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Alessio Cerci nasıl topçu izleyen varmı klüpsuzmus şuan
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk