Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder sevenler tarafından ağır saldırı altındayım.

Zannetmiyorum. Selçuk biraz fit olunca 8 numara oynar başka da oynayamaz. Çünkü selçuk hareketli oyunda filan gol atabilen oyunu baskı altındayken okuyabilip hızlı oynayan bir adam değil. Rakibin üzerine de gitmez. Selçuk gerçekten de tarz olarak Pirlo gibi. Geriden pas alıp baskı olmadığı anda rahat rahat dönecek ve oyun alanına bakacak kadar zamanı olacak ki gerçekten iyi olan pas yeteneğini göstersin.

Selçuk için ideal oyun yavaş oynanan bir maç ve kendisine koşu gösterecek Burak tarzı santrafor. Başka türlü çok zor.
Selçuk bu saatten sonra çiftetelli oynar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meydan leşcuk'çulara ve kötürüm tolgacılara kalmış. Ben gidiyorum. Sizi hayallerinizle başbaşa bırakayım ????

Meydan leşcuk'çulara ve kötürüm tolgacılara kalmış. Ben gidiyorum. Sizi hayallerinizle başbaşa bırakayım ������������������������

isabet olur

Meydan leşcuk'çulara ve kötürüm tolgacılara kalmış. Ben gidiyorum. Sizi hayallerinizle başbaşa bırakayım ������������������������

Çok doğru 1 karar.

Ghezzal nere gidecek acaba bonservissiz Roma Marsilya filan diyorlardi ses seda yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

sneijder gitsin diyenler selcuk kalsinmi diyor.
hep ayni yorum, konu hep oraya cekiliyor.
elbette onunda gitmesi lazim.
millet yeni kadro kurma derdinde.

Kimsenin Selçuk'u veya Tolga'yı kadroda görmek istediğini sanmıyorum ama gene de ikisinden birine hazır olun derim ben.

Alessio Cerci nasıl topçu izleyen varmı klüpsuzmus şuan

374

Biraz da SUSalım.

Gitmiyorum vazgeçtim. sneijder düşmanlarının gözlerinden öpeceğiz.

Alessio Cerci nasıl topçu izleyen varmı klüpsuzmus şuan

vainquer nasıl peki ? herkes biseyler söylüyor dogru adrese sormak lazım

tempolu basan ısıran tipte oyuncumu yada mehmet topal tarzı agır ama pozisyon bilgisi yüksek oyuncumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt