Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım: Orta Sahaaaas
65a402737fdb21c6911e9b6a6bf0cecc.jpg
929b66d206264a85aff030b40c2fa6fe.jpg

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ne alakası var, bu konuda katılmıyorum sana.
Melo her transfer döneminde fellik fellik Avrupa'da kulüp arayıp bulamayınca kalıyordu. En son gitti işte. Gayet kendi hür iradesiyle.
Podolski yine zaten kendi isteğiyle gitti. İyi para ödediler kendine.
Wesley'in gitmemesi için taraftarin çok büyük çoğunluğu destek verdi.

Gomis olayında var iste gariplik bariz. Hocanın mimiklerini görmüyor musunuz? Şimdiye kadar iddialarla ilgili açıklama da yapılmadı. Ciksin desin madem yok öyle bir şey diye. Geçen sefer öyle yapmadı mı? Sosyal medyayı gayet etkili kullanıyor

Romantik taraftarın romantik hali işte

Terimin bir sorunu var, şampiyon olunca trip yapıyor. Bunu Şenol Güneşte de görüyoruz. Bir geldiği günki havasını göz önünüze getirin, bir şimdi dertli açıklamarına bakın.

Bu huyundan vazgeçmeli. Bu yüzden sürekli yönetimler ve hocalar arası sorun yaşanıyor diye düşünüyorum.

Gomis kalsın transfer mransfer istemez, yıldık.

Hoca yine gündemi belirledi

3 büyükler arasinda transfer olmali dedi hemen spor programlari özel dosyalar hazirlamis

Terimin bir sorunu var, şampiyon olunca trip yapıyor. Bunu Şenol Güneşte de görüyoruz. Bir geldiği günki havasını göz önünüze getirin, bir şimdi dertli açıklamarına bakın.

Bu huyundan vazgeçmeli. Bu yüzden sürekli yönetimler ve hocalar arası sorun yaşanıyor diye düşünüyorum.

Yav Hakan boş yapma Sarri de Napoli yönetimiyle anlaşamıyordu başarılı mı başarılı adam, Göreceğiz Sarri'siz Napoli'yi de bu yıl, Yönetimler niye var sorun çözmek ve başarı için uygun ortamı sağlamak için, hocanı memnun edeceksin. Herkes biatcı olamaz bu tip salakça şeyleri sorun göstermeyin. Terim stillerine uymuyorsa çalışmayacaklar Ünal'ın yaptığı gibi bu kadar basit. Sonra da başarısız olunca ağlayıp çamur atmayacaklar ama, senin kötü yönetiminin eseri o durum.

Yönetimin tavrı yüzünden ndiaye eyşan oldu sülalesinde sövülmeyen kalmadı mobbingin kralını yapıyor bizim yönetim.

eger uslu durursanız size duyum getireceğim

Gomis'e, Ndiaye'ye yapılanın değil Sneijder'e yapılanın uygulandığını düşünüyorum.

Biri satış, diğeri fesih.

Gomis hic bir yere gitmiyor

Ligin ilk haftasi hattrick yapacaktir

ndiaye madem büyük gs sevdalısı bi kardeşimizdi gelsin 2.5 a oynasında görelim bu büyük sevdayı şl gibi kendini gösterme fırsatıda var hem

herif yıllığında indirime gidip gelmiyor bile yav 2.ligde oynama pahasına paragöz herifin teki

Satıp biz tutmak istiyorduk ama kendisi mutlaka gitmek istiyordu demek göndermek oluyor renktaş.
Ndiaye kendi gitmek istedi, transferin sonrasinda Terim ve Albayrak'in aciklamalarindan sonra bunu demen cok sacma, ki hakkidir zaten, norvec ikinci liginde futbola baslayan bir afrikali oyuncuya PL'den teklif gelirse bunu kabul etmesi kadar dogal bir sey yok

Kimse burada Gomis gitsin demiyor, dogru sartlarda gidebilir, en azindan ben boyle dusunuyorum, bir kac hafta sonra 33 yasina girecek olan oyuncuya 15m civari bir teklif gelirse bu teklif kabul edilmeli, ha Gomis gitmek istemezse sorun yok o ayri bir konu

Melo'da da aynisi yapildi yaziliyor burada ama Melo da kendi gitmek istedi, yonetime bok atmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt