Hikmet Taşkın
Sarı Üye
- 21 Ocak 2010
- 853
- 170
- 1.153
Takım: Orta Sahaaaas
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav ne alakası var, bu konuda katılmıyorum sana.
Melo her transfer döneminde fellik fellik Avrupa'da kulüp arayıp bulamayınca kalıyordu. En son gitti işte. Gayet kendi hür iradesiyle.
Podolski yine zaten kendi isteğiyle gitti. İyi para ödediler kendine.
Wesley'in gitmemesi için taraftarin çok büyük çoğunluğu destek verdi.
Gomis olayında var iste gariplik bariz. Hocanın mimiklerini görmüyor musunuz? Şimdiye kadar iddialarla ilgili açıklama da yapılmadı. Ciksin desin madem yok öyle bir şey diye. Geçen sefer öyle yapmadı mı? Sosyal medyayı gayet etkili kullanıyor
Serdar antrenmanda vardi bugun
Yönetim Ndiayeyi nasıl gönderdiyse, Gomisi de göndermek istiyor.
Reys gündeme yön veriyosun yineEmre Akbaba h.o arkadaşlar
Yarın akşam 19 civarı kap bekliyorum

Terimin bir sorunu var, şampiyon olunca trip yapıyor. Bunu Şenol Güneşte de görüyoruz. Bir geldiği günki havasını göz önünüze getirin, bir şimdi dertli açıklamarına bakın.
Bu huyundan vazgeçmeli. Bu yüzden sürekli yönetimler ve hocalar arası sorun yaşanıyor diye düşünüyorum.
Satıp biz tutmak istiyorduk ama kendisi mutlaka gitmek istiyordu demek göndermek oluyor renktaş.15-16 milyona oyuncu satmak gondermek mi oluyor
Eyşan bafe diyebilir miyiz ?Yav aynı şeyler Ndiaye sürecinde yaşandı ama ona Eyşan dediniz geçiniz
Ndiaye kendi gitmek istedi, transferin sonrasinda Terim ve Albayrak'in aciklamalarindan sonra bunu demen cok sacma, ki hakkidir zaten, norvec ikinci liginde futbola baslayan bir afrikali oyuncuya PL'den teklif gelirse bunu kabul etmesi kadar dogal bir sey yokSatıp biz tutmak istiyorduk ama kendisi mutlaka gitmek istiyordu demek göndermek oluyor renktaş.