Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimalle seneye bu ilk 11 ile başlarız

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Belhanda-Feghouli ve Maicon 'u elimizden çıkarabilir ve 1 orta saha ve 1 stoper alırsak bu kadro gerçekten iş yapar​

Emre belhanda ile oynaman için orada fernando değil gattuso olması lazım.

Herkesi öncelikle selamliyorum arkadaslar ben yeni katildim araniza haydi h.olsun birde su konudan bahsedicem bence yonetim ve terim gomisin gitmesini istiyor ki arap kluplerinden teklif var bence ancak gomis gitmek istemez cl oldugundan dolayi isler karisik

Hoşgeldin rdaş

Doğru tespitlerde bulunmuşsun

iKV.jpeg
İsmi bu denli sakıncalı biri gerçekten çok ideal bir transfer adayı olsa n'apılırdı acaba?. Zamanında Falco Götz vardı, daha çok Falco ön ismi kullanılmış olsa da 'Falco Götz' de denirdi, o kadar absürd kaçmazdı. Maçı izleyen durumdan habersiz birine ''Yarrahimin Bashi'' ni izah etmek çok müşkül bir durum olacaktır!:unsure:...

Her sene forumda haketmeyen bazı kişilere haksızlık yapılır.
Bu sene de Feghouli ve Gomis'e haksızlık yapılıyor.
Gidin Belhanda'ya sataşın arkadaş.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sene forumda haketmeyen bazı kişilere haksızlık yapılır.
Bu sene de Feghouli ve Gomis'e haksızlık yapılıyor.
Gidin Belhanda'ya sataşın arkadaş.

belhanda gidecek bu gidişle zaten,cok da güzel olur

Terim'in Ozan Tufan'ı istediği cok belli.
Muhtemelen Akbaba ve Ozan'ı istiyor.

Şu Tolga işi cok canımı sıkıyor ya bu adamı nereye,kime gondericez dayamisiz sözleşmeyi..
Ulan ne aptal yönetilmisiz ya..
Tolga'dan bi yol olmayacağı topa dokunuşundan duruşundan belli kazma,beceriksiz olduğu.
İstediği kadar mücadele etsin bu adam abi ne işe yarar.

Orta saha: Fernando, Donk, Belhanda, Emre, Ozan, Selcuk

Boyle dusunuluyor galiba kontenjan herhalde forvete ve stopere harcanacak

Ozan-Donk-Emre izleriz sezon sonunda

Büyük ihtimalle seneye bu ilk 11 ile başlarız

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Belhanda-Feghouli ve Maicon 'u elimizden çıkarabilir ve 1 orta saha ve 1 stoper alırsak bu kadro gerçekten iş yapar​
Yüzde 99 oranında katılıyorum renkdasim. Sadece Onyekuru yerine Feghouli oynayabilir. Hoca cabuk silmez gibime geliyor

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelmeyin yav bu medya maymunlarının oyunlarına. Gomis daha 3-4 ay önce vermedi mi bu tarz oyunlara cvp? Gitmek istiyordur onu bilemeyiz ama maaş konusu vs boş işler bence katar mı çin mi burası hayırdır? Uefa yaptırımlarını bilmiyor mu oyuncular. Haberler tamamen uçurma bence kendimiz satmak istiyoruz adamı yetmiyor bok atıyoruz birde. 30’ tane gol atmış karakteri düzgün bir adam gidiyorsada aslan gibi gider her habere inanıp oyuncuya sallayıp durmayın yav. Selçuk oturduğu yerden alıyor 3. Milyon adam seni şampiyon yapmış ayıptır.

Nasil ki biz tarigin parasini vermek zorundaysak gomiste bu sözleşmeye uymak zorunda ( zam haberleri doğru ise )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt