GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 108

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
561,9K
Sayfa
108/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis kalmak istiyomuş.ama 1 sene daha uzatmak istiyolarmış sözleşmeyi.gelecek sezonu geçirsin bi hele duruma bakılsın menajer bozuntusu
Mantıken geçen sezonu aratmayan bir performans sergilerse +1 uzatılacak bu kadar menajerin uzatması saçma sanki başarılı futbolcuyu seneye elden mi çıkarmaya çalışacağız :D

Ulan Gomis 'in menajeri de tam pis çıktı ha. Hem zam hem sözleşme süresini uzat üstelik bunun sözünü önceki yönetim verdi. Mevcut yönetim söz vermediği bir şeyi yapmıyor diye Gomis neden hayal kırıklığı yaşıyor ki ?

Dünyanın neresinde görülmüş geçen sene yaptığımız sözleşmeyi hiçe sayıp daha uzun vadeli daha maliyetli bir sözleşme yapılması ? Hani Rodrigues gelip 1.35 mil. € maaş alıyorken zam istese anlarım ama Gomis 3.5 mil. € maaş ve bildiğim kadarıyla üzerine yüklü bir imza parası alırken bu yaptığı hiç hoş bir şey değil ...

Asıl kafalardaki soru: 2 yabancı kontenjanımız var fakat stoper, orta saha ve forvet mevkileri lazım bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum ama olmazsa olmaz mevki stoper ve forvet gibi gözüküyor 8 numara da Emre'yi alıp transferi mi kapatacağız ya da takımdan birini mi göndermeye çalışacağız.
'8 sorunsalı' mızı sadece Emre ile kapatmaya çalışırsak sonuç hüsran olur; çocuğa da yazık ederiz, olacağı varsa da olamaz. Belhanda' nın hiçbir mevkiye uydurulamayışının ceremesi/ihalesi ona kalır. Hiçbir surette Belhanda-Emre ikilisi birlikte düşünülmemeli...

Ulan Gomis 'in menajeri de tam pis çıktı ha. Hem zam hem sözleşme süresini uzat üstelik bunun sözünü önceki yönetim verdi. Mevcut yönetim söz vermediği bir şeyi yapmıyor diye Gomis neden hayal kırıklığı yaşıyor ki ?

Dünyanın neresinde görülmüş geçen sene yaptığımız sözleşmeyi hiçe sayıp daha uzun vadeli daha maliyetli bir sözleşme yapılması ? Hani Rodrigues gelip 1.35 mil. € maaş alıyorken zam istese anlarım ama Gomis 3.5 mil. € maaş ve bildiğim kadarıyla üzerine yüklü bir imza parası alırken bu yaptığı hiç hoş bir şey değil ...
Menajer para koparma peşinde bu saçma açıklamaların başka manasi yok.

'8 sorunsalı' mızı sadece Emre ile kapatmaya çalışırsak sonuç hüsran olur; çocuğa da yazık ederiz, olacağı varsa da olamaz. Belhanda' nın hiçbir mevkiye uydurulamayışının ceremesi/ihalesi ona kalır. Hiçbir surette Belhanda-Emre ikilisi birlikte düşünülmemeli...
Forvetten fedakarlık yapabiliriz ama geçen sene Gomis'in formsuz olduğu dönemde inanılmaz sıkıntılar yaşadık Andre Silva mı Ndiaye mi tercihini yapmak zorunda kalacağız gibi geliyor muhtemelen de Ndiaye'yi seçeceğiz. Umarım Gomis'e bir şey olmaz olursa Eren, Muğdat'la 3 kulvarda birden ilerleyeceğiz

fransaya da açıklama yapmış menajer.şimdi baktım.ama konu şu an emekleme aşamasında,yavaş ilerliyo diyo bu sözleşme uzatıp-uzatmama meselesi

milandan musaccio için kiralama teklifi yapmışız diyolar,iyi midir kendisi

1532649492906.webp
sporx

bu kulüp gomise yeterince değer verdi,gomis cocuk mu alınsın...ne komik açıklama o kırıldı lafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri