GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 109

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
561,9K
Sayfa
109/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursa,kayseri gecen seneye oranla daha güçlüler.defansı da hallederlerse feneri geçmemek için bi sebepleri yok

Ulan Gomis 'in menajeri de tam pis çıktı ha. Hem zam hem sözleşme süresini uzat üstelik bunun sözünü önceki yönetim verdi. Mevcut yönetim söz vermediği bir şeyi yapmıyor diye Gomis neden hayal kırıklığı yaşıyor ki ?

Dünyanın neresinde görülmüş geçen sene yaptığımız sözleşmeyi hiçe sayıp daha uzun vadeli daha maliyetli bir sözleşme yapılması ? Hani Rodrigues gelip 1.35 mil. € maaş alıyorken zam istese anlarım ama Gomis 3.5 mil. € maaş ve bildiğim kadarıyla üzerine yüklü bir imza parası alırken bu yaptığı hiç hoş bir şey değil ...

benim anladıgım gomis ve menajeri zamlı sözlesme istemisler hemde 1 yıl uzatmalı sekilde ama herkes gomise mobbing uygulanıyo felan dedi

herkes mobbingden söz ediyor peki bu yönetim neden maicona belhandaya hatta 3.85 kazanan feguliye mobbing yapmıyor ?

Emre Akbaba iyi de, defansif katkı vermek için fazladan gayret göstermesi gerektiğinde sıklıkla faul yapmak zorunda kalıyor. '8' pozisyonunda oynamak adına en önemli handikapını bu noktada görüyorum. Belhanda' nın olduğu bir kadroda '10' pozisyonunda zaten olmaz. Gelirse, Ndiaye' nin de '9.5' oynaması gerektiğini hep söylüyorum; o durumda da Emre' nin 6-8 gibi oynaması lazım, yine olmuyor. Geriye 4-3-3 kalıyor: Fernando 6, Emre-Ndiaye çift 8; mümkün olabilir:unsure:...

akbaba 10 numara , 8 numara için eksikleri çok öyle hemen gelsin 8 de oynar diyemezsin 2 yıl pişmesi lazım belhanda ile değişmeli oynarlar bu sayede bizim gamsız belki hareketlenir.

gomis çocuk tabi

penaltı kaçırdıktan veya gol atamadan bitirdiği maçlardan sonraki triplerini görmüyor musunuz

yahut bu hazırlık maçlarındaki hareketlerini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biri geri döndüğünde Galatasaray onu istemedi diye küsüp fenere gider(emre belezoglu),biri 1 yıllık sözleşme isteyip kabul edilmedi diye cocuk gibi kırılır...

bu bizde oynayanların hepsi niye bu kadar psikolojik anlamıyorum,bunların ruh saglıgı ile de mi ilgilenecegiz

futbolcunun cenaze namazı kılınmaz

via sinan engin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

milandan musaccio için kiralama teklifi yapmışız diyolar,iyi midir kendisi

milan'da sıvasa da bizim kalibremize göre süper stoper transferi olur,denayerdenx5 iyidir düşün işte,hız var sertlik var hırçınlık var sol-sağ iki ayağı da var,süper olur bizim için.

Haber doğruysa;

Gomis bizi ne zannediyor?

Arap takımı veya Çin takımı değiliz.

Zamanında 3 yıllık imzaladı ve çok iyi bir sözleşme.

2,5 milyon euro bonservis verdiğimiz adama + 2,5 milyonda imza parası verdik.

3,35 milyon euro maaş aldı ve hala para falan diyorsa kapının önünü göstermek en doğrusu.

Umarım iyi bir teklif vardır. Bu tarz bir oyuncu kalıp sezona başlarsa takımın dengesini alt üst edecektir.

Sonuçta profesyonel bir iş yapılıyor saçma sapan sözle verilen vaatler havada kalır her zaman. Sanki bunu bilmiyor menajeri.

Kimse vazgeçilmez değil. O devirler eskide kaldı. Zaten UEFA Ffp ile ensemizde bir de içerideki oyuncuların kaprisleri ile uğraşıyoruz...

Gomis konusunda yönetim %100 haklı. Beğenmiyorsa daha iyi bir sözleşme ile takım bulup gidebilir. Geçen yıl aldığı 6 milyondan sonra maaşı 3.5 milyon oluyor o yüzden tekrardan imza parası peşinde gitmenin yolunu yapıyolar. Yaptığı açıkça nankörlük. Eğer iyi bir bonservis verilirse buyursun gitsin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1f4a5.png
Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Gomis'in amacı Galatasaray'da, Türkiye'de kalmak ve takıma yardım etmek olduğu için çok ciddi teklifleri reddetti. Sözleşmeyi aynı şartlarla 1 yıl daha uzatmak için bir teklif yaptık."
1f4a5.png
Bafetimbi Gomis'in menajerlerinden Patrick Mendy: "Galatasaray yönetimi, bunun da [Aynı şartlarla 1 yıl uzatmak] mümkün olmadığını ve eğer bu durum ona uygun değilse ayrılabileceğini, hatta teklif varsa gidebileceğini söyledi. Bafe bu yüzden büyük hayal kırıklığı yaşadı."

gomisin gönlü alınır da sen sus menajer
Bu ciddiyse hem Gomis e hem menejerine attirayim

Gomis giderse yeri çok zor dolar. Transferin neredeyse imkansız hale geldiği şu ortamda oturup tatlıya bağlamalıyız şu konuyu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gomis konusunda yönetime ve fatih hocaya en ufak suç atan adamlar bilsin ki takım bu zihniyet yüzünden bu halde. ipleri futbolculara verirsen seni şarampole yuvarlarlar. gomisin ne zam ne de yeni sözleşmeye zerre hakkı yok daha geleli 1 yıl olmuş dünya kadar maaş ve imza parası verdik zaten, 30 gol attı diye üstümüze mi çıkacak yani bu kaprisi messi ronaldo bile yapmaz bu ne saçmalık.

Israrla körü körüne yönetimleri ve oyuncuları koruma çabasını anlamakda zorlanıyorum..
Burada düşğnülmesi gereken nokta Galatasarayın menfaatidir. Bunu düşünerek hareket ederseniz doğru uolu bulursunuz.

Yani gomisin menegerin açıklamalarından haberi olmadığını mı düşünüyorsunuz.bu futbolcuların hepsi aç gözlü..İnanılır gibi değil.Gomis efendi 10 gol atsaydı maaşında indirime gidecekmiydi..
Yazıklar olsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelson martins bir defa izleyin neden üzüldüğümü anlarsiniz

Yahu arkadaş adam zam istiyor.yeni sözleşme istiyor.hala taraftara laf sokma derdindesiniz..30 gol atmış.atacak tabi ben mi alıyorum o kadar parayı...

Yok kardeşim bizden cacık olmaz.
Bu sözleri veren çapsız yönetimlere mi kızacaksın,bu aç gözlü futbolculara mı kızacaksın. Yoksa hala şu yönetim ve furbolcuları ne oluraa olsun savunan taraftara mı kızacaksın.. gerççekten inanılır gibi değil..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri