GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 158

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
158/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bak erkekliği ettiği senden öğrenecek değilim... Almışsın elime bir klavye sağa sola erkeklik öğretme... Ya Allah aşkına diyorum bak Allah aşkına git işine... Adamın varlığı zehir etkisi

Ne erkekmişsin sen,dediğin lafları yutuyorsun

Afiyet olsun diyelim :D

Böyle devam edersen başka şeyler de gelebilir başına dikkat et

Aman Allah'ım. Şu forumda Chellini'yi bile yavaş diye bok atıp istemeyecek adamlar var nerdeyse. Komedi yav. :D

Bı stoperde öncelik pozisyon bilgisidir. Stoper hızlı olacak diye bir şey yok. Hiz açığını pozisyon bilgisi ile sirkülase eder zaten stoperler. 1.85-1.90 adamin hızlı olmasi fizik kurallarına aykırı.

Denayer hızlı da ne oluyor? Hava topu sıfır. Pozisyon bilgisi sıfır. Agresiflik sıfır. 1'e 1 mücadele sıfır. Omuz omuza mücadele sıfır. Eee? Ne anladım bu işten?

Höwedes'i Maicon ile aynı cümlede geçirmek bile mantıksız.
Höwedes bı kere hızlı değil ama Maicon gibi kağnı da değil. Üstelik pozisyon alma konusunda da esameleri bile okunmaz ikisinin.

Maicon ise hem kağnı hem de bu defosunu sirkülase edecek pozisyon bilgisine sahip değil.
Yine de defansif oynayan takımlarda mücadeleci yapisi, sertliği, agresifligi, fiziği, hava yollarindaki üstünlüğü ile basarili olabilecek bir isim. Burada abartıldıği kadar kotu oynadığıni düşünmüyorum lakin aldığımız fiyatin bir altına bile elden çıkarabilsek bu transfer döneminde, eksik bölgeleri kapatma açısından çok iyi olurdu.
Yine de CL de biraz iyi oynasa çift haneli rakamlara rahatlıkla gidebilir bana göre. Kesinlikle piyasası var + maaşı uygun.

Tahir kum çalışıyor maşallah.
Ali Koç'un başkan olmasının ardından da 82 bin 148 forma satılarak

Ali koç(24 temmuz 2018):

5 günde 41 bin 44 forma sattık. Ayrıca üç ayrı iş insanımızdan 20 binlik siparişimiz var ancak dahil etmedik, henüz faturaları kesmedik, oraya 61 bin de diyebilirsiniz.

Keza 1 milyon forma satsalar da ekstra 5 kuruş alamiyorlar adidas ile yapılan anlaşma gereği senelik peşın 7 milyon euro alıyorlar.

Abartmışsın bayağı yav, bizim ligin seviyesine göre tek büyük eksiği kafa topları. Serdar ve Denayer birlikte oynadığında ikisi de birbirinin eksik yönlerini kendilerinde barındırdığı için güzel bir tandem olabilir.
Denayer'in yanına Höwedes tarzı biri olsa iyi bı tandem olur da, iki tane her maç mutlaka hata yapan adamla ben çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.

Ne erkekmişsin sen,dediğin lafları yutuyorsun

Afiyet olsun diyelim :D

Böyle devam edersen başka şeyler de gelebilir başına dikkat et
Sorun sen de değil aslında biliyor musun? Sorun neredeyse tüm mesajlarının bel altı, tahrik edici ve düzeysiz seviyesiz olmasına rağmen hiçbir adminin bunu görmüyor olması! Bir toplumu adam etmek için tüm suçluların kellesini almaya gerek. Bir kaç tanesinin kellesini alırsın geri kalan seviyesizler kendi seviyelerine saklanırlar. Susarsanız seviyesizliği normal kabul eder buraya gelen insanları Canından bezdirirler...

Sorun sen de değil aslında biliyor musun? Sorun neredeyse tüm mesajlarının bel altı, tahrik edici ve düzeysiz seviyesiz olmasına rağmen hiçbir adminin bunu görmüyor olması! Bir toplumu adam etmek için tüm suçluların kellesini almaya gerek. Bir kaç tanesinin kellesini alırsın geri kalan seviyesizler kendi seviyelerine saklanırlar. Susarsanız seviyesizliği normal kabul eder buraya gelen insanları Canından bezdirirler...

Senin gibi olacağıma seviyesiz olurum daha iyi

Şu bakış açısı bile senin kafa yapını özetliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri