Aman Allah'ım. Şu forumda Chellini'yi bile yavaş diye bok atıp istemeyecek adamlar var nerdeyse. Komedi yav.
Bı stoperde öncelik pozisyon bilgisidir. Stoper hızlı olacak diye bir şey yok. Hiz açığını pozisyon bilgisi ile sirkülase eder zaten stoperler. 1.85-1.90 adamin hızlı olmasi fizik kurallarına aykırı.
Denayer hızlı da ne oluyor? Hava topu sıfır. Pozisyon bilgisi sıfır. Agresiflik sıfır. 1'e 1 mücadele sıfır. Omuz omuza mücadele sıfır. Eee? Ne anladım bu işten?
Höwedes'i Maicon ile aynı cümlede geçirmek bile mantıksız.
Höwedes bı kere hızlı değil ama Maicon gibi kağnı da değil. Üstelik pozisyon alma konusunda da esameleri bile okunmaz ikisinin.
Maicon ise hem kağnı hem de bu defosunu sirkülase edecek pozisyon bilgisine sahip değil.
Yine de defansif oynayan takımlarda mücadeleci yapisi, sertliği, agresifligi, fiziği, hava yollarindaki üstünlüğü ile basarili olabilecek bir isim. Burada abartıldıği kadar kotu oynadığıni düşünmüyorum lakin aldığımız fiyatin bir altına bile elden çıkarabilsek bu transfer döneminde, eksik bölgeleri kapatma açısından çok iyi olurdu.
Yine de CL de biraz iyi oynasa çift haneli rakamlara rahatlıkla gidebilir bana göre. Kesinlikle piyasası var + maaşı uygun.