GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 168

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
168/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: "Çaykur Rizespor bizden sadece Ahmet Çalık'ı istedi. Ahmet Çalık'ı 3 M€'ya aldık ve henüz 2 M€ ödedik, 1 M€ daha ödeyeceğiz ve biz de stoper arıyoruz."

Geçin bu işleri. Biz daha önce ettiğimiz lafları yiyemiyoruz, savunduk ama hain çıktı diyin olup bitsin. Yok yabancı diye, yok X bu kadar tepki almadı sacmaliklarina girip komik duruma düşüyorsunuz. Daha birkaç gün önce haberlerin doğru olabileceğini ifade edenlere gerizekali muamelesi yaptığınızı unutmadık...

Balotelli işini jet hızla yalanlayan yönetim nedense Gomis işini hiç yalanlamadı

Hoca sakat olmadığı halde sakat dedi.Gomis instagramda çalışıyorum mesajı vererek adeta ben sakat değilim mesajı verdi

Sanki biz uyduruyoruz gibi algı yaratılıyor

Gayet adam trip atıyor

Bakıyorum da bütün forum sallamış bana gomise çöp dedim diye.Gomis rodrigues olmasaydı o boş kale gollerini atabilirmiydi? Gomisin tek bildiği topu alıp rakibe g*tünü dayayıp pas atmak. Hız desen yok hava topu desen yok çalım desen yok pres yok Deplasmanlarda hiç yok , 30.dakikada kan ter içinde kalıyor.Son haftalarda kaçırdığı penaltılar yüzünden şampiyonluktan oluyorduk bi de utanmadan maaşımı 6.5m yapın diyor.Hiç utanma da yok bunda.Kimse GS den büyük değildir 34 yaşına girecek bu çöpe avrupada 1.5m den fazla vermezler.Herkesin salladığı belhanda olmasa bu takım kamyon gibi ağır kalırdı.Gomis'i CL'de merak ediyorum cidden ne yapabilecek.Premier ligin bidonu
He tek yaptigi gotunu rakibe dayamak. Pres yok demi nemden dolayi kan ter icinde kaliyo demi bi yuru git lan godos ne bok oldugun belli adminler hala uyuyo.

son dönemlerde gördüğüm en yakışıklı futbolcu

5b5a9e81ae298b08f5f548ba

Gençlik gece gündüz nasıl tartışabiliyorsunuz valla hayret. Gerçek hayat ile alakalı hiçmi planınız programınız hayalleriniz yok? 7/24 burda olan arkadaşlar mevcut.Ne zaman buraya girsem illa birileri tartışıyor. Sakin sakin.

Bu arada bu d smart denen namert kanal bizim maçı niye yayınlamıyor? Fenerin bjknin bütün maçlarını yayınlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri