Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
Ulan takım orta saha ve stoper transferi diye bas bas bağırıyor.Bizim yöneticiler ise kılını kıpırdatmıyor.Ffp diyip duracağınıza bari kiralık adam bulun.
Gomise çöp dedim diye burada laf ettiniz eminim ki gomis aek gibi düşük klasman bir takıma şu maçta 1-2 gol atsa gomis gitsinciler nerdesiniz falan diyecektiniz. Neyse zaten takımın sorunu sadece gomis değil ortasaha hem hücum hem defansif anlamda eksik kalıyor pres baskı gücü yok rakip elini kolunu sallayarak geliyor defans desen evlere şenlik araya atılan her top tehlikeli oldu.CL için fazla umutlanmayın çünkü orada Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum.

bizim başkanla apo saçmalasın dursun işte fati hocanın takım idmanını yemedi arkadaşlar durun bekleyin şampiyon bu takım diye saçmaladılar tudorun en iyi yaptığı iş takımı hazırlamasıydı zaten..Terim Tudorun ekmeğini yemiş demek. Iyi hazırlamıştı adam takımı.
Terim Tudorun ekmeğini yemiş demek. Iyi hazırlamıştı adam takımı.
Ortalığı yangın yerine çeviren, takımda futbolcu bırakmayanlara ironi yapıyorum sadece.Evet başakşehir, bjk, ts dep maçlarında gördüğümüz üzere tudor çok iyi hazırlamıştı takımı.
Asıl burda suçlu arıyorsak o tudor denen malı konuşmalıyız, takıma mental yönü zayıf kim varsa doldurdu böyle her dep maçında sinip, kaçak, rezil rüzva top oynuyolar.
fizik kondisyon olarak kardeş bencede öyleydi tek iyi yaptığı işti..Evet başakşehir, bjk, ts dep maçlarında gördüğümüz üzere tudor çok iyi hazırlamıştı takımı.
Asıl burda suçlu arıyorsak o tudor denen malı konuşmalıyız, takıma mental yönü zayıf kim varsa doldurdu böyle her dep maçında sinip, kaçak, rezil rüzva top oynuyolar.